Jump to content

Bobo and his team .

HAx Heisenberg eXe
 Share

Recommended Posts

Salut ! M-am gandit la ceva 'funny' si interesant , sa nu mai zic ca e unic (nu sunt modest) . Sper sa va placa asa cum imi place si mie .

Vi-l prezint pe Bobo si echipa sa . Cand zic echipa sa nu ma refer la membri staffului ci la persoane pe care le-am ales eu . Sper sa fie cele potrivite .

oqlu20.png

Sincer n-am gandit mult dar nici n-am muncit mult . Dar nu conteaza munca depusa atata timp cat rezultatul final este cel asteptat . Ma repet , nu e prerfect si nici nu e nimic in serios doar oameni cu o anumita reputatie , alesi de mine si pusi in team .

Edited by Without Rules

Foarte interesant. O mică întrebare: "personajele" sunt făcute de tine?

Iartă-l pe Krysty, suferă că n-a apărut și el pe lângă Bobo. ^^

Personajele sunt cele care m-au inspirat , le-am gasit pur si simplu , pe viitor promit sa vin cu ceva facut de la 0 :) .

Multumesc!

Lasa-ma sa inteleg, tu ai luat acele "personaje" si doar ai trecut deasupra lor un text ???

Daca ai facut doar atat, e ok...culorile sunt aproximativ bine alese. Dar iti recomand ca pe viitor sa faci ceva original.

E oarecum frumos, nu e cine stie ce, dar a meritat atentia care am acordat-o acestui topic. Oricum respectivii nu sunt "mainile drepte" ale lui Bobo.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.