Jump to content

Nu e drept :| !

Aditza

Recommended Posts

Salut tuturor ! Sunt Parazitu in joc .

Azi dupa-amiaza am vb cu Mafiotu despre casa lu ide lvl 3 , din SF. Ne-am inteles sa o cumpar cu 9 milioane. Totul decurgea perfect . I-am dat banii [ 9.000.000 $ ]

c0dbkauxglc8uuwt8ln_thumb.png -> In poza observati sus de tot ca am scos bani pt a a /buyhouse [50.000 $] Apoi am trimis banii ! [ Dovada ]

- Apoi am plecat spre casa lui .

9p4bwvjgepguuwteiq_thumb.png

-Iar cand am ajuns zicea ca nu a primit nici un ban si ca am vrut sa il fraieresc . Eu am ramas fara casa si fara bani . Sper ca admini sa imi dea casa , iar Mafiotu sa fie sanctionat !

Poze cand nega ca a primit banii !

2vgy2hdv0ojkg4jynef2_thumb.png

fdddd8xi4qxmhfo7anzx_thumb.png

yedwdxd4zzlcu5sla5kp_thumb.png

ch6okynyyd8dh3wzt8oq_thumb.png

hes1ri7zfx9m53gq0wgv_thumb.png

PS: Sper ca totu sa se termine cu bine iar Mafiotu sa primeasca pedeapsa cuvenita :( !!

mafiotu mai are O PLANGERE tot asa a zis ca vinde casa ia dat ala 4 mil si dp cik avea datorie la el :| merita $0 si fara casa si cumparatorii sa primeasca banii inapoi :| ce fel de player

PS: uitativa la plangeri sa vedeti ca are plangere nu mai stiu de la cn

Acest om ar merita ban pe srv cateva zile sa se linisteasca ca prea sufera.Se vede si in pozele lui Parazit si in pozele de la plangeri ca ia fraierit.

Propun banarea pe 1 sapt si ce-i care au fost fraieriti sa-si primeasca banii inapoi

idem + banii 0$ si fara casa , baiatu asta nu are mila deloc , multi oameni muncesc pentru 9 milioane si apoi el le da tzeapa ? propun sa fie sanctionat

Eu zic ca va bagati unde nu va fierbe oala. Puterea suprema o au adminii, level 6,5,4,3,2,1. Apoi de ce este forumul ? Forumul este mai mult pt. licitatii ... era vorba ca tranzactiile sa se faca cu un admin ... (adica martor sa fie un admin).

Intamplarea face ca o persoana a primit 9milioane de la cnv (din greseala mia zis acea persoana)dar se vede clar in ss ca iai dat lu parazitu+ca ss-urile dovedesc toata intamplarea ...Dupa parerea mea Mafiotul merita bani pe 0 si casa luata si parazitu sa primeasca cei 9milioane si casa...Mi se pare ca sa mai intamplat odata si tot asa s-a procedat.Parazitu ai facut bine ca ai adus la cunostinta forumului despre asta.

Mda , lexutzu are foarte mare dreptate , dar .... s-a intaplat si una ca asta :| . Acum astept decizia lui Alin ... Sper macar sa fie sanctionat X(

Nu ar trebui sa fie el sanctionat :)

In viata reala daca nu faci tot "scris" ca pe forum nu ai nici un drept :)

Daca faceai licitatia pe forum ("scrisa") era pedepsit,daca ai facut-o doar asa,cu siguranta nu va primii,nu are de ce sa primeasca,pe server se poate face bani si din FRAIERIT :) Nu uita !

Totul e sa fraieresti in joc dar daca este deja Scris pe forum si este vazut de admini,asta e alceva.

Nu ne ocupam de inselatorii , problema ta nu va fi rezolvata decat daca te vei intelege cu Mafiotu , totul trebuia scris pe forum .

Topic closed.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.