Aditza Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Salut tuturor ! Sunt Parazitu in joc . Azi dupa-amiaza am vb cu Mafiotu despre casa lu ide lvl 3 , din SF. Ne-am inteles sa o cumpar cu 9 milioane. Totul decurgea perfect . I-am dat banii [ 9.000.000 $ ] -> In poza observati sus de tot ca am scos bani pt a a /buyhouse [50.000 $] Apoi am trimis banii ! [ Dovada ] - Apoi am plecat spre casa lui . -Iar cand am ajuns zicea ca nu a primit nici un ban si ca am vrut sa il fraieresc . Eu am ramas fara casa si fara bani . Sper ca admini sa imi dea casa , iar Mafiotu sa fie sanctionat ! Poze cand nega ca a primit banii ! PS: Sper ca totu sa se termine cu bine iar Mafiotu sa primeasca pedeapsa cuvenita !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralx Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Cu parere de rau te anunt ca cumperi/vinzi case numai pe forum ... te-ai fraierit singur ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Balon Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 orcum e bine de stiut ce fell de om este mafiotul si o sa fie tratat si el ca atare de uni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aditza Posted October 20, 2009 Author Share Posted October 20, 2009 Nu s-a hotarat nimic , sau inca nu ati vz postu . Pls un raspuns de la admin [scuzati dublu postu] Link to comment Share on other sites More sharing options...
radiKal Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 lol....te-a fraierit de 9mil...sper sa fie pedepsit,nu cred ca va scapa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moartea Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 Mda interesant ...oricum nu o sa ii se intample nik....asta e ai fost fraierit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristti chic Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 mafiotu mai are O PLANGERE tot asa a zis ca vinde casa ia dat ala 4 mil si dp cik avea datorie la el merita $0 si fara casa si cumparatorii sa primeasca banii inapoi ce fel de player PS: uitativa la plangeri sa vedeti ca are plangere nu mai stiu de la cn Link to comment Share on other sites More sharing options...
RuNeEeRi Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 Acest om ar merita ban pe srv cateva zile sa se linisteasca ca prea sufera.Se vede si in pozele lui Parazit si in pozele de la plangeri ca ia fraierit. Propun banarea pe 1 sapt si ce-i care au fost fraieriti sa-si primeasca banii inapoi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legic Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 exact ... a mai fraierit pe unu , uitativa la complaints , merita zburat de pe server , oamenii aia totusi au muncit sa faca banii aia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luigi Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 Acest om ar merita ban pe srv cateva zile sa se linisteasca ca prea sufera.Se vede si in pozele lui Parazit si in pozele de la plangeri ca ia fraierit. Propun banarea pe 1 sapt si ce-i care au fost fraieriti sa-si primeasca banii inapoi idem + banii 0$ si fara casa , baiatu asta nu are mila deloc , multi oameni muncesc pentru 9 milioane si apoi el le da tzeapa ? propun sa fie sanctionat Link to comment Share on other sites More sharing options...
XES Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 Eu zic sa fie banat +bani pe 0$ Si banat 1 luna sa se invete minte Ma facut mama mai rau Link to comment Share on other sites More sharing options...
lex Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 Eu zic ca va bagati unde nu va fierbe oala. Puterea suprema o au adminii, level 6,5,4,3,2,1. Apoi de ce este forumul ? Forumul este mai mult pt. licitatii ... era vorba ca tranzactiile sa se faca cu un admin ... (adica martor sa fie un admin). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aditza Posted October 23, 2009 Author Share Posted October 23, 2009 Mda , lexutzu are foarte mare dreptate , dar .... s-a intaplat si una ca asta . Acum astept decizia lui Alin ... Sper macar sa fie sanctionat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Just Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 Intamplarea face ca o persoana a primit 9milioane de la cnv (din greseala mia zis acea persoana)dar se vede clar in ss ca iai dat lu parazitu+ca ss-urile dovedesc toata intamplarea ...Dupa parerea mea Mafiotul merita bani pe 0 si casa luata si parazitu sa primeasca cei 9milioane si casa...Mi se pare ca sa mai intamplat odata si tot asa s-a procedat.Parazitu ai facut bine ca ai adus la cunostinta forumului despre asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnickerS Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 Mda , lexutzu are foarte mare dreptate , dar .... s-a intaplat si una ca asta . Acum astept decizia lui Alin ... Sper macar sa fie sanctionat Nu ar trebui sa fie el sanctionat In viata reala daca nu faci tot "scris" ca pe forum nu ai nici un drept Daca faceai licitatia pe forum ("scrisa") era pedepsit,daca ai facut-o doar asa,cu siguranta nu va primii,nu are de ce sa primeasca,pe server se poate face bani si din FRAIERIT Nu uita ! Totul e sa fraieresti in joc dar daca este deja Scris pe forum si este vazut de admini,asta e alceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1tZu Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 dar vati pus macar umpic in locul patitului?...sa vedeti cum e ?..totusi sunt niste bani! , eu abia am 1mi;).. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kip Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 Nu ne ocupam de inselatorii , problema ta nu va fi rezolvata decat daca te vei intelege cu Mafiotu , totul trebuia scris pe forum . Topic closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.