Jump to content

True symbol of community B-zone!

HAx Heisenberg eXe
 Share

Recommended Posts

Topicul se numeste Suveniruri, nu "cum sa le multumim Staff-ului". Asa ca, in comentariu, am sa ma refer strict la creatie.

Uita-te putin la lucrarea ta. Mai ai si tupeul sa zici de mine :

, ei bine, cauta pe forum si o sa gasesti topicuri precum asta sau asta si sa nu mai vb de categoria Photoshop.

Tu in lucrarea asta ai o poza din SIMS, careaia i-ai pus un color overlay, si ai pus 5 litere, in speranta ca o sa zmulgi si tu cate un plus.

Asa ca, mai ai multe de invatat in ale PS-ului. Incearca sa nu te mai enervezi cand esti criticat, in felul asta nu o sa inveti niciodata !

Si ca un sfat, cand faci un lucru fa-l cu interes, nu il face de mantuiala !

Si eu cand i-am zis sa nu mai posteze prostii la suveniruri....

Eu cand postam de astea , sau cel putin lucrari nasoale rpd sarea cu gura JustMed sa nu mai fac topic pentru +1 , dar vad ca acum e permis topicurile aiurea.

DaniS serios , daca si asta e suvenir wtf... nu e de alta , eu incerc sa il ajut pe Rules sa nu se mai faca de ras cu lucrarile sale

Rules , intai posteaza astea la photoshop > creatii , vezi cum arata, vezi parerea celorlalti , si daca e buna , fa alta aproape la fel la suveniruri, nu veni aici cu lucrari de astea plz , uitate si tu la altii ce lucrari fac ....

Daca nu te intereseaza parerea noastra de ce ai mai deschis topicul?

Ai facut o creatie, dar nu-ti pasa de parerea noastra, dar totusi, o postezi aici, ca sa o comentam.

Ce vrei sa zicem? "bravo, foarte frum, tot aja ;)" ?

Ai pus 3 fonturi si 2 shape-uri si vrei laude si trandafiri.

Topic inchis, creatie prea simpla.

#parerea mea... cam faci pe lingusitoru', asta daca nu chiar esti.

Edited by MrYonutz

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.