Jump to content

hai noroace

yAhOoNeBuNu
 Share

Recommended Posts

Bine ai venit pe :b-emo: - yAhOo

PS: Nu se numeste regulament , ci model de prezentare, nu scrie ca trebuie sa-l urmeze in tocmai.

bello in primu rand nu imi zi mie sa invat romana ... k nu ne tragem de sireturi esti un copil fara minte :) si dak stau bine si ma gandesc is mult mai vechi k tine in aceasta asa zisa "comunitate" te cred esti designer ai un rol important pt mine nu valorezi nici macar cat o flegma care o scuip dimineata :)...Asa k nu mai fi asa drastic cu concluziile ....ultima data cand am intrat pe forum nu era model de prezentare :) deci pt mine e ceva nou asa cei care va credeti marii importanti lasati'o mai moale k in fata mea nu valorati nimic :) si aici ma refer la bello si ghostx care ma invata ce e ala un respect :) Si in plus nu scrie nicaieri in regulament ca trebuie neaparat sa scriu dupa model :) Bobo am sa te rog sa fii un pic mai clar cu unele instructiuni ok ? Bafta ....inchideti unu topicu :) ...Simplu nu are rost...

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.