Jump to content

Schimbare procesor - Nelămurire

Recommended Posts

Nume: Mihai

Ce problema ai?: Sunt nelămurit privind schimbarea procesorului.

O scurta descriere a situatiei: Aş dori să schimb procesorul de la laptop, unul de 2.13 GHz cu cel de la calculator, unul de 3.2 GHz, dar nu ştiu dacă pot face aşa ceva... Este vreun lucru important de care ar trebui să ştiu. Mulţi mi-au spus că nu am cum să fac acest lucru.

Screenshot: -

Alte precizari: -

Nume: Mihai

Ce problema ai?: Sunt nelămurit privind schimbarea procesorului.

O scurta descriere a situatiei: Aş dori să schimb procesorul de la laptop, unul de 2.13 GHz cu cel de la calculator, unul de 3.2 GHz, dar nu ştiu dacă pot face aşa ceva... Este vreun lucru important de care ar trebui să ştiu. Mulţi mi-au spus că nu am cum să fac acest lucru.

Screenshot: -

Alte precizari: -

Salut, in niciun caz nu poti face acest lucru pentru ca laptopul are alt socket si pc-ul altul si mai este o problema sa nu fie compatibil cu placa de baza.

Nu poți face acest lucru pentru , deoarece sunt doua chestii foarte diferite oricum eu cred ca ai putea sa faci asa ceva dacă ar fi compatibil toată componentele de la pc și de la laptop.

Intradevar niciodata nu o sa se potriveasca procesoarele de la PC la Laptopuri, sau cel putin pana in prezent nu merge, in viitor nu se stie ce v-a fi. Momentan sunt diferente de socket, dar in primul rand de marime, cel de la PC fiind ceva mai mare.

Raspuns dat. Topic Closed.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.