Jeffrey Posted May 28, 2013 Share Posted May 28, 2013 (edited) Despre eveniment Detalii despre ce trebuie să faceți la eveniment. Eventul constă în curse 1 VS 1 pe pista de pe Aeroportul din San Fierro. Aveţi nevoie de un partener pe G care să tragă în celelalte maşini. Armele permise sunt: M4 şi AK47. Puteţi participa cu orice maşină, vă recomand maşini perosnale sau închiriate. Nu răspund eu de maşinile voastre. Dacă acestea nu sunt personale sau închiriate si cineva vi le fură, e problema voastră. Eventul se va organiza săptămânal. Premiul este cuprins între $10.000 şi $50.000. Dacă aveţi nelămuriri mă puteţi contacta pe PM. Dacă aveţi anumite idei care credeţi că ar trebui puse in aplicare nu ezitaţi să imi daţi PM cu ele. Bugetul evenimentului şi despre sponsorizări Informații despre bugetul evenimentului și despre sponsorizări. Orice sponsorizare poate fi de folos. De fiecare dată când va fi o sponsorizare nouă voi anunţa bugetul nou. Bugetul de început va fi $150.000. Dacă va fi nevoie îl voi mări. Model de sponsorizare Modelul de sponsorizări ce trebuie urmat pentru a afla cine si cat a donat. Nick:Level: Sponsorizare: Screenshot cu [/transfer]: Alte precizări: Modificări Modificările care au fost făcute pe parcurs și data acestora. -Au fost scoase înscrierile pe forum, deoarece nu toată lumea stătea să se înscrie pe forum. Edited May 29, 2013 by DJ Byscuit Link to comment Share on other sites More sharing options...
GaSu21 Posted May 28, 2013 Share Posted May 28, 2013 Nick-ul tău: Gasu21 Levelul tău: 7 Nick-ul celui de-al doilea participant: NecoSinz Levelul său: 7 Maşina cu care vei participa: Premier Părerea despre eveniment?: Foarte buna...Sper sa iasa frumos acest eveniment Alte precizări: Nu am... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeffrey Posted May 30, 2013 Author Share Posted May 30, 2013 (edited) Evenimentul se va tine in fiecare Joi, la ora 20:30. Daca este deja un eveniment va fi amanat pana cand acel eveniment se va termina. Saptamana aceasta premiul va fi de $20.000. Din cauză că la ora aceea gang-ul meu are antrenament și trebuie să fiu prezent, evenimentul se va ține in fiecare Joi la ora 17:00. S-a schimbat doar ora. Premiul pentru această săptămână rămâne tot 20.000$. Edited May 30, 2013 by DJ Byscuit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeffrey Posted June 1, 2013 Author Share Posted June 1, 2013 Evenimentul de Joi nu s-a ținut deoarece un admin nu l-a acceptat. Evenimentul care trebuia să se țină Joi se va ține mâine, la ora 14:30. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeffrey Posted June 3, 2013 Author Share Posted June 3, 2013 Evenimentul de Joi nu s-a ținut deoarece un admin nu l-a acceptat. Evenimentul care trebuia să se țină Joi se va ține mâine, la ora 14:30. Din nou, un admin nu a acceptat evenimentul și acesta nu a putut fi organizat. Evenimentul nu se va mai organiza niciodata deoarece nu are rost. Adminii nu îl vor accepta. Rog pe cineva să închidă acest topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobertCM Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Salut, am vazut ca ai abandonat ideea de event. Dar nu trebuie neaparat sa dai pe /event. Stiu ca nu se accepta usor astfel de eventuri. Pur si simplu il vei organiza pe aeroport si toata saptamana il vei promova prin pachete de anunturi. La inceput vor fi putini dar daca acesta va fi saptamanal se vor strange din ce in ce mai multi. Si probabil...cine stie..va fi un tabiet al multora ca in fiecare joi seara sa vina pe aeroport si sa castige un ban distrandu-se. Clanul Craiova Drift te sustine cu tot ce ai nevoie. De la sume modice de bani (pentru pachete si promovare in general) pana la prezenta saptamanala. Spune-mi ce ai de gand. Salut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts