Jump to content

[TUTORIAL] Cum vi se pot sparge conturile si cum sa preveniti

eS Agentx

Recommended Posts

METODE PRIN CARE CINEVA VA POATE SPARGE CONTURILE:

-Exista mai multe metode o sa incerc sa le exemplific:

1.Metoda fake loginurilor , care este cea mai des folosita pentru ca multi nu sunt atenti la url ,

fake login se refera la un site care copiaza desing de la user panelu b-zone dar cand dati login trimite datele dumneavoastra la persoana care a creat site-ul iar ca sa nu va dati seama o sa fiti redirectionat pe userpanelu adevarat

2.Metoda keylogger , server prorat,control de la distanta

-keylogger= Este un tip de virus care se bazeaza pe 2 componeste client si server, prin acest virus cineva poate vedea tot ce tastati , asa se pot sparge foarte usor conturile

-Server prorat&Control de la distanta -Acest 2 programe sunt folosite pentru controlarea calculatorului instaland in ele un server dar deasemenea aceste programe pot avea rol si de keylogger

3.Fake e-mail

-Hackeri sau chiar si programatori incepatori c++ & visual basic pot crea anumite programe de pe care pot trimite asa numitele "fake e-mailuri " iti trimit un e-mail de la adresa b-zone@b-zone.ro de exemplu cu ceva si iti cer datele iar cand tu dai reply e-mailu defapt vine la expediatorul original fara a va da seama( aceasta metoda este folosita la fel de mult ca prima deoarece nu multi isi dau seama)

METODE DE PREVENIRE:

1.Nu acceptati fisiere pe messenger/skype:

*Chiar daca fisierele n-au format .exe , .bat si sunt imagini si acestea pot contine servere ProRat keyloggere etc...

*Daca totusi este nevoie sa acceptati acel fisier inainte de al deschide faceti o scanare pe www.virustotal.com sau spuneti la cel care trimite sa va faca el

*Virusi pot vi atasati unor imagini/programe prin anumite metode de aceea nu este bine sa luati poze/aim bot pe mess/skype( chiar si aimbot-ul de pe youtube o versiune ce am vazut contine server prorat deci nu va recomand sa luati aimbot-uri deoarece toata lumea pune in ele pentru ca toti de pe b-zone cauta asa ceva)

2.Nu uitati:

*Staff-ul b-zone nu va va cere niciodata parola , dar daca chiar vreti sa fiti sigur ca e-mailul este unul fake sau real intrati pe www.live.b-zone.ro si spunetile acolo de e-mail si ei va pot raspunde daca e-mailul chiar a fost trimis de staff-ul b-zone sau de un hacker

3.Nu va mai puneti aceeasi parola pe toate serverele de sa-mp

4.Nu este de ajung un antivirus simplu ( va recomand eset smart security ca antivirus) mai trebuie si un anti spy eu folosesc Malwarebytes

-Va sfatuiesc sa dati scan full in fiecare zi cu acest program ( eu am dat acum 3 zile scan , si n-aveam nici un program de spy dau azi am gasit un server prorat un server ardamax )

AM DECIS SA POSTEZ ACEST TUTORIAL DEOARECE AM VAZUT CA IN ULTIMUL TIMP SE SPARG MULTE CONTURI

DACA TI-AM FOST DE FOLOS +1

E buna informatia dar tot degeaba nimeni no sa asculte...

Toti intra pe toate serverele cu acceas parola si de obicei din datele cerute la intrarea in mafii til pot sparge asa zisa Bibilografie care ar trebui interzisa...si cam de obicei prietenii care va cunosc bine va ghicesc parolele

PS: nu mai intrati pe serverele care fac reclama pe b-zone deoarece unu care face reclama e un om de nimic si automat o sa se foloseasca de parolele voastre si nu in ultimu rand daca vrei sa ai o parola usor de tinut minte da nu acceasi pe toate serverele puneti "Ion1 ,ion2 " mereu sa aiba o cifra/litera dinerita pe orice server

Folositor,dar doar pt. un incepator....Multi termeni nu-i cunosti.Acel ''Fake Login'' al tau se numeste site de phising sau site keylogger.Si se scrie ''keylogger'',nu ''keylogher''!Si terminati naiba cu rom-gleza asta,pai ce naiba,voi scrieti ''mail fake''.Pai nu e corect si mai usor sa scrieti ''mail fals''.Si pe RPG la fel,am vazut zic unii ''go banca'',patetic...

Folositor,dar doar pt. un incepator....Multi termeni nu-i cunosti.Acel ''Fake Login'' al tau se numeste site de phising sau site keylogger.Si se scrie ''keylogger'',nu ''keylogher''!Si terminati naiba cu rom-gleza asta,pai ce naiba,voi scrieti ''mail fake''.Pai nu e corect si mai usor sa scrieti ''mail fals''.Si pe RPG la fel,am vazut zic unii ''go banca'',patetic...

Ba ii cunosc foarte bine credema eu zic din experienta chit ca risc ban acum dar si eu m-am ocupat cu asa ceva in trecut ;)

Nu mai posta același lucru în 10 locuri, citește regulamentul secțiunii în care postezi.

De asemenea nu mai pune link-uri de download. Cine vrea să downloadeze respectivul program să-l caute singur.

Ba ii cunosc foarte bine credema eu zic din experienta chit ca risc ban acum dar si eu m-am ocupat cu asa ceva in trecut ;)

Crede-ma,ii zice site de ''phising'' ala cum ii zici tu ''site fake''.Si e bine ca ai modificat acolo si ai scris corect keylogger.In fine,acel ''fake mail'' se poate face si cu un mail normal @ymail,deoarece cine botul pe acele chestii nu e atent la miciile detalii!

TA Agentx | Aceste chestii is scrise in zeci de topicuri copy paste ..

P.S: daca te pun sa explici tot ce ai scris acolo nu sti!

Topic de nimic !!

Ai structurat 3 topicuri de-ale lui Kelton si le-ai pus într-unul singur, dar cu o ortografie şi aranjare în pagină deplorabilă.

1.Este facut de mine

2.Si pariu ca iti explic tot?

Da, bun, e făcut de tine, cu toții putem realiza asta când vedem "Started by TA Agentx". Eu mă refer la faptul că erau trei topicuri cu EXACT acelaşi conținut făcute de peste jumătate de an de către Kelton sau alți useri care au avut alte intenții în afară de '+1'. Încerci să redescoperi roata prin topicul ăsta, ca s-o zic "direct".

Neinteresant, facut pt +1, report.

Pt. ce sa-i dai report?Ca ti se pare tie neinteresant?Pai dupa moaca,normal ca ti se pare,omu a pus acolo ca poate unii nu mai gaseau topicurile,chiar daca poate nu e facut de el!Tu ai facut post pt +1,acum....

Thank you for creating that topic, but pretty much everyone knows how that stuff are happening.

ON: Try to use different passwords in all game servers you play and generalyl everywhere.Having one password for everything will increase the risk of losing all your accounts.

PS: In the future, don't post same links. People can search programs by themselves.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.