Jump to content

Asa lider rar gasim...

Al Pacino

Recommended Posts

Salut b-zone , vreau sa va aduc la cunostinta cate ceva despre marele lider al National Guard , Xtype . Acest presupus lider care da rank cum il taie capu, uitati-va bine la Screenshot : 47xmt23q0b4xaqf4bm7.png.

Kaiac intrat de 2 zile in National Guard promovat la rank 5 , imposibil . Cand Allzor a aflat de acceasta combinatie si a vazut ca este neindreptatit , la amenintat ca ii va face plangere . Xtype , simtinduse-se vinovat , la promovat pe allzor la rank-ul de SERGENT(2) , crezand ca nu ii va mai face plangere . Eu propun , ca toti playeri de pe b-zone sa voteze cu pro sau contra daca Xtype merita lider in continoare

sincer eu ieri am iesit din NG, nu am spus asta dar una din motive era si asta ca stiam ca rankurile vor merge pe prietenie si cunostinta... nici faza cu reyman nu mi s-a parut corect pt ca eu atunci cand dadeam teste de greseam 1 data picam, iar el o serie de greseli si ... in fine nu am nik cu el da nu mi-au placut chestiile astea 2 . contra

Voi jucati pentru rank ma baieti , asta e ceva aiurea.

Poate XtYpe a vrut sa-l aiba alaturi pe Kaiac cu rank 5 ( lider secund ) , care e problema voastra ?

Nu aveti decat sa iesiti , mai sunt si altii care asteapta sa intre in National Guard.

Fiecare lider are dreptu de a-si selecta membrii , sa dea rank dupa cum crede el ca merita .

Schimbandu-se liderul s-a schimbat si metoda de conducere,daca aceasta este metoda lui asta e,in realitate e la fel odata ce se schimba un administrator sau sef sau etc,rar se intampla ca aceeasi metoda de conducere sa ramana la fel..incercati sa acceptati modul de conducere a lui xtype nu sa va opuneti lui,eu din cate stiu xtype e un baiat bun si sigur vrea ceea ce e mai bun pentru voi,incercati sa-l acceptati nu sa-l respinge-ti dupa 2 zile :),in 2 zile nu ai destul timp incat sa arati faptu ca te descurci ca lider :),sfatul si parerea mea ar fi sa o terminati si sa ii acordati o sansa,v-am zis este un baiat bun :),nu-l cunosc atat de bine dar din cate il stiu cam asta am tras ca,concluzie .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.