Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Foxconn anunţă prima tabletă Firefox OS


Jakab
 Share

Recommended Posts

Foxconn anunţă prima tabletă Firefox OS

 

Producătorul de origine din China - Foxconn a anunţat un parteneriat cu Mozilla pentru a fabrica dispozitive cu noul Firefox OS. În această serie intră şi prima tabletă, prezentată în cadrul unei conferinţe de presă desfăşurată în Taiwan şi care rulează o versiune optimizată a sistemului de operare.

 

 

foxconn-mozilla-firefox-os.jpg

 

Foxconn va realiza mai multe dispozitive în colaborare cu Mozilla şi care rulează o versiune optimizată a sistemului de operare Firefox OS. În cele 5 anunţate intră şi tableta dezvăluită în cadrul conferinţei de presă din Taiwan şi pentru care nu au fost dezvăluite încă detalii legate de preţ şi disponibilitate.

 

Cunoscând faptul că Firefox OS este menit pentru cerinţe hardware minime, Foxconn este aşteptat să ofere tableta, precum şi viitoarele dispozitive Firefox OS la preţuri foarte competitive. De asemenea, este de aşteptat ca acestea să se încadreze în gama low - mid-level în ce priveşte configuraţia hardware. Dispozitivul tabletă prezentat în cadrul conferinţei oferă un design destul de atractiv, cu aluminiu pe partea din spate şi părţile laterale, precum şi un modul de cameră.

 

 

Sursă: mobilissimo.ro

Edited by Jakab
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.