Jump to content

Donatii pentru playerul 'Dusmanu'

lex

Recommended Posts

Am facut acest topic deoarece el sufera foarte tare fiindca este sarac. El ne da wanted si ne omoara dupa cum are chef. M-am gandit sa donam fiecare mafiot cate 20.000$ aici si, la sfarsitul zilei sa-i dam banii, poate n-o sa mai abuzeze de faptul ca Loloz nu este ON si ca are acces la /su . Eu ii dau 25.000$.

merita cont suspendat/banat se joaca cu regurile factiuniei..ce sa mai zic , vezi cat de prosti is unii romani?

Lol :)) Suspend/Ban ce-a facut atat de grav?

@ Postati-l la factiunea lui daca a facut ceva.

lexutzu,de ce dai dovada prin acest topic?

OMG...pe bune ca nu imi vine sa cred ce scrieti....doamne...leXutu tu chiar nu gandesti? Cand tiam dat wanted aiurea? Eu ma asigur ca nu dau wanted aiurea, mai mult sau mai putin mereu (am o agenda in care am wanted list) si nu vad nici o dovada...si chiar nu trebuia sa faci un topic trebuia sa faci o plangere...dar nah...ce pot sa spun despre tine. Oricum nu ma pun la mintea ta.

Da-ti closed sa evitam +1 din partea unor membrii ca lexutzu.

Plangere am facut stai linistit, ala a fost primul lucru. Si nu cred ca tu esti ala 'nu dau wanted aiurea'. Deseara iti dau vreo 200.000$ sa-ti iei si tu o masina acolo, s-o tunezi, poate nu ne mai omori dupa cum vrea ** ta.

Pacat ca suferi atat de tine....Prietene eu nu joc pentru bani...ca sa stii si tu ... joc de distractie, joc pt ca ploua afara...crezi ca imi pasa ca nu ai wanted sau ca ai ? nu imi pasa...dar daca ai facut ceva gresit nu vad de ce sa nu iti dau wanted...asa ca te rog sa nu mai postezi aici...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.