Jump to content

crystyanos creation

F4LDextter
 Share

Recommended Posts

nu zic ca e ceva complicat doar am dat si am adaugat niste efecte unor imagini in prima imagine am adaugat faruri angels unei masini iar in a 2-a imagine o sa vedeti voi

prima

y14b3k02gvvh4pg59k_thumb.gif

a 2-a

3fvjr1a8cjia2higpj_thumb.jpg

astept parerile designerilor si sa imi zica unde am gresit sau ce trebuia sa mai adaug...la a 2-a imagine nu stiu ce areca nu am putut sa o salvez cu extensia gif

poi la imaginea u corleone i-am dat un aspect ca si cum ar fi pictata de mana de pictor

si la bmw-ul ala daca te uiti atent la faruri are un cerc alb in jurul lor acelea is faruri angel daca nu ma crezi ca is puse de mine postez si originalul

ceva pentru b-zone :D am folosit photoshop si adobe image ready nu am stiut cum sa fac sa fie animation si in forum dar se vede si asa sper sa va placa nu este prea greu citesti cateva tutoriale si gata

ucz4hfoehbtael72u8.gif

Pareri

am sugerat ca am folosit photoshop si adobe image ready cine vrea siteu cu tutorialul pm me cu id lui

new:

92gbhsok7o23w5sjde1d_thumb.gif

am reusit sa o finalizez cu ajutorul lu kindoze mia dat cateva sfaturi sper sa va placa totusi is incepator apropo primesc sfaturi de la orice designer :D

Sursa tutorial:

www.b-zone.ro

ATENTIE aceasta imagine nu este RIP este facuta dupa un tutorial

Edited by Allx
Fara sursa/reclama

new:

e8izg7ladaagny3pxe2n_thumb.png

asta l-am facut fara ajutorul tutorialelor:D

EDIT:zicetimi si mie cum pun pozele sa imi apara in forum la dimensiunea lor normala ca eu le uploadez pe image hosting b-zone mari si cand le pun in forum se vad mici dc? si ce ttrebuie sa fac sa nu mai patesc asa?

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.