Jump to content

Academia RedLine.

Conner Q

Recommended Posts

Academina RedLine

Dupa cateva zile de stat pe ganduri, am hotarat sa deschid aceasta academie impreuna cu Liq si, bineinteles liderul RedLine, nimeni altul decat JameS. In cadrul acestei academii puteti invata sa sofati de la foarte bine in sus. Aici nu va invatam sa conduceti o masina in linie dreapta, ci sa puteti controla un drift si, bineinteles o masina. Dupa primele lectii, si dupa ce veti excela in a controla driftul, masina si propria viteza de reactie, daca sunteti intr-adevar buni, puteti intra in renumitul clan neoficial ''RedLine''.

Pentru aceste cursuri de condus, academia va pune la dispozitie o gama variata de masini, cum ar fi: Elegy, Sabre, Infernus, Bullet etc... NU EXISTA TAXA PENTRU ACESTE CURSURI, cursurile sunt gratuite, multumita staff-ului nostru.

ATENTIE: CURSURILE SUNT FARA TAXA, moca. Dupa primele cursuri, participand la event-uri puteti castiga premii ce constau in: bani, masini etc..

EVENT-uri in academie:

- saptamanal, dupa ce se vor strange un numar de playeri, in academie, se vor desfasura event-uri de tip race (drag/drift) cu anumite premii (masini;bani)

- se vor premia locurile 1, 2 si 3

- aceste eventuri vor avea loc vinerea sau sambata

- daca doriti sa faceti o donatie pentru aceste eventuri sunteti rugati sa ma contactati in joc (Nick: Tox.)

Cerinte minime:

-minim Level 15;

-seriozitate;

-limbaj adecvat;

Model de postare:

Nick:

Level:

Factiune:

O parere despre aceasta academie:

STAFF:

- din staff fac parte: Ryan..; JameS. si Liq;

- daca doriti sa intrati in staff, adica sa fiti instructori sunteti rugati sa-mi lasati un PM cu: nick-ul; level-ul si poza cu /stats;

- pentru a intrat in staff veti fi supusi la niste teste

- ATENTIE: Pentru aceste locuri din staff, punem accent pe: seriozitate, MANEVRABILITATE in viraje, viteza de reactie, devotament.

Nick: Picone

Level: 58

Factiune: Vietnamese Boys

O parere despre aceasta academie: Momentan, nu am cum sa imi exprim parerea despre aceasta academie, ramane de vazut. Dar despre RedLine, avand in vedere ca am fost printre primi membri ai acestui clan, pot spune ca am o parere foarte placuta si imi amintesc momentele frumoase mereu cand vad ''rosu in fata ochilor'', mai ales pe masini.

Datorita conditiilor momentante si a numarului mic de playeri care vor sa ia lectii, academia se inchide pentru o perdioada de timp. Cand o sa strang mai multi playeri, atunci o sa si redeschid academia. Cine vrea lectii in particular, este rugat sa ma contacteze.

Nick: Padr3

Level: 5 cu 111/18 ore.

Factiune: Civil.

O parere despre aceasta academie: Frumos ca incercati sa ajutati serverul

Am level 5 ,dar mai am un cont cu lvl 12 .Am preferat sa incep iarasi din mai multe motive.Sper sa fiu acceptat

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.