Jump to content

Setup a home or small office network

Recommended Posts

Nume: Vlad

Ce problema ai?:

Problema sta in felul urmator...

Am un Laptop: HP Pavilion dv6

Windows 7

Un pc: Pentium IV

Windows XP Professional

Si am vrut sa fac in asa fel ca ambele sa aibe internet, deci am cumparat un internet Switch D-Link, cumva am reusit la inceput sa le fac in asa fel ca PC-ul sa primeasca internet de la Laptop ambele conectate la Switch, dar de vreo doua zile PC-ul nu mai vrea sa se conecteze, am reintalat windows-ul dar nimic, continui sa tot incerc la Setup a home or small office network dar nu vrea sa mearga...

Daca cineva poate sa ma ajute... as fi recunoscator, iar daca avei nevoie de mai multe detalii, pe care in momentul acesta nu imi vin in cap, va rog sa le cereti...

Multumesc.

Edited by Il Padrino

Incearca cu o placa de retea dedicata, poate cea integrata s-a defectat..

Pai nu stiu daca s-a defectat, ca doar asa din senin a incetat, PC-ul sa mai primeasca internet prin switch de la laptop... am reinstalat windowsul dar nimic...

De ce ai switch-ul la laptop si nu invers la pc, si laptopul ala nu suporta wireless , dc nu ti-ai luat un modem wireless , fara sa mai pui inca un cablu de retea la laptop ( asta daca nu folosesti wireless ).

Vezi daca pe pc te lasa sa intri pe o adresa ip a modemului, daca ai clicknet romtelecom adresa e 192.168.1.1 , daca ai rcs-rds nu stiu exact care e ca nu am avut dar in fine, intelegi ce vreau sa zic, daca nu merge nici adresa aia e posibil o defectiune la placa ta de retea si nu la modemul care il folosesti.

Ca sa vedeti ce am, l-am facut in graba sa ca va rog nu radeti :))

89382936.jpg

Laptop si PC conectati la Switch In laptop ma conectez la internet..da? apoi fug la PC si intru la control panel network conections apoi set up a home la la la ... next next next, au acolo cateva exemple il aleg pe cel care spune ca acest calc se conecteaza printr-un residential gateway si gata... sau celalalt de la other de sus nu mai stiu... dar cam asta e ideea...

E o problema la placa ta de retea pentru ca si eu folosesc switch la un notebook deoarece nu am modem wireless , adica nu am dat comanda nvm, ceea ce vreau sa zic e ca , eu cand folosesc switch-ul nu sunt nevoit sa fac o conexiune noua , nu stiu de ce tu trebuie sa faci? asta inseamna ca pc-ul nu iti face automat legatura si e o problema la placa de retea.

Inca o chestie, incearca sa faci conexiunea doar intre switch si laptop sa vezi daca merge, normal ar trebui sa mearga nu stiu de ce ti-ar face probleme

Inca o chestie 2, incearca sa faci conexiunea intre pc si laptop cu un alt switch , al unui prieten nu stiu , vezi tu.

Deci zici ca placa de retea a PC-ului s-a dus?

E o problema la placa ta de retea pentru ca si eu folosesc switch la un notebook deoarece nu am modem wireless , adica nu am dat comanda nvm, ceea ce vreau sa zic e ca , eu cand folosesc switch-ul nu sunt nevoit sa fac o conexiune noua , nu stiu de ce tu trebuie sa faci? asta inseamna ca pc-ul nu iti face automat legatura si e o problema la placa de retea.

Inca o chestie, incearca sa faci conexiunea doar intre switch si laptop sa vezi daca merge, normal ar trebui sa mearga nu stiu de ce ti-ar face probleme

Inca o chestie 2, incearca sa faci conexiunea intre pc si laptop cu un alt switch , al unui prieten nu stiu , vezi tu.

Placa ta integrala din PC cel mai probabil s-a ars, cumparati alta noua, vezi dupa ce o cumperi sa o dezactivezi din BIOS pe cea integrala. PM pentru mai multe detalii.

Topic Closed.

Edited by Yoshi

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.