Jump to content

Problema - placa video

Recommended Posts

Nume: Mihai

Ce problema ai?: o problema legata de placa video

O scurta descriere a situatiei: Orice joc m-as juca, 5 - 10 minute apoi se blocheaza. Intru in joc din nou se blocheaza a doua si a treia oara dupa care trebuie sa restarteaz PC. Am instalat driverele cele noi, am pus altele mai vechi si nimic.

Screenshot: Nu este nevoie

Alte precizari: Am placa video ATI Radeon X1550. Daca e nevoie va dau intreaga configuratie a calculatorului. Va rog ajutati-ma.

Nume: Mihai

Ce problema ai?: o problema legata de placa video

O scurta descriere a situatiei: Orice joc m-as juca, 5 - 10 minute apoi se blocheaza. Intru in joc din nou se blocheaza a doua si a treia oara dupa care trebuie sa restarteaz PC. Am instalat driverele cele noi, am pus altele mai vechi si nimic.

Screenshot: Nu este nevoie

Alte precizari: Am placa video ATI Radeon X1550. Daca e nevoie va dau intreaga configuratie a calculatorului. Va rog ajutati-ma.

Salut Mihai.

De unde ști sigur că problema e de la placa grafică ?

Spune-mi te rog ce sursă ai.

Edited by Jakab

@pH Wisler cred ca de la asta ar putea fi dar n-am idee cum sa verific temperatura, da un reply.

@Jakab Scuze, dar nu stiu ce sursa am, spune-mi cum aflu si revin cu reply.

@pH Wisler cred ca de la asta ar putea fi dar n-am idee cum sa verific temperatura, da un reply.

Sunt mai multe programe cu care poti afla temperatura placii video, dar cel mai practic este AIDA64, il poti descarca de aici:

http://www.aida64.com/

Dupa ce l-ai instalat, te duci la Tab-ul Computer - Sensor - si verifici temperatura placii video (GPU). As zice sa verifici temperatura de mai multe ori, de exemplu inainte de a intra intr-un joc si dupa ce joci 5 minute sa vezi daca este vreo diferenta.

@Jakab Scuze, dar nu stiu ce sursa am, spune-mi cum aflu si revin cu reply.

Încearcă să te uiți în unitate ce scrie pe sursă.

O altă modalitate ar fi să testezi placa video la un prieten.

@, In tabul sensor nu imi arata decat temperaturile : Motherboard, CPU , CPU Core 1, CPU Core 2 si Aux nici urma de GPU ...

Atunci incearca asta: http://www.gputemp.com/

Probabil ca acel program are nevoie de Serial Key ca sa iti arate si temperatura la GPU. E foarte probabil sa fie si placa video dusa, iar daca se supraincalzeste din senin tot ce poti face cu ea e sa ii dai jos coolerul si sa ii pui pasta termoconductoare noua. Daca nu te pricepi, cel mai usor ar fi sa o duci la un service care se ocupa cu asa ceva.

@,

Inseamna ca e dus sensorul de pe placa video. O poti duce la un service sa ti-o verifice.

P.S. SURSA nu are nimic de-aface cu placa asta video. Nu e asa puternica incat o sursa de 400W sa nu o poata duca.

@, un service poate fi mai scump de 200 de lei ? Stii cumva pentru ca daca e asa mai bine as alege o alta placa pana sau o alta sursa, nici acum nu stiu de la ce e problema... astept raspuns.

@Mater, nu e neaparat sa fie dus senzorul. Placa video este veche si poate nu este compatibila cu programele astea. Mai incearca sa descarci SpeedFan si MSI Afterburner pentru a vedea temperaturile. Daca nici astea nu merg, descarca Furmark si fa un test de stressare a placi video. Daca in timpul testului se blocheaza, problema este placa video, daca nu, ar mai putea fi si Hard Diskul.

@,

Inseamna ca e dus sensorul de pe placa video. O poti duce la un service sa ti-o verifice.

P.S. SURSA nu are nimic de-aface cu placa asta video. Nu e asa puternica incat o sursa de 400W sa nu o poata duca.

Insa nu sti daca sursa are 400 de w reali.

Du-l la un service.

@,

Nu ar trebui sa coste foarte mult sa il duci la un service. Te duci, te orientezi cam cat te costa sa-ti repare placa video, iar daca nu iti convine pretul ai putea cumpara una noua sau SH. Gasesti la 150 RON GeForce seria 8: 8600, 8800 sau chiar din seria 9 poti gasi. Poate ai ceva prieteni care au asa ceva.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.