Jump to content

Problema - Programe.

Recommended Posts

Nume: Vasy

Ce problema ai?: Pai cand intru intr-un program nu merge. apare "open with" doar opera merge.

O scurta descriere a situatiei: Nu stiu.. a descarcat fratimiu un joc.. si cred ca sa sters rundll32 nu stiu cum sa il fac..pot sa reinstalez windows-ul fara cd-rom? nu merge cd-romul.. Va rog ajutati-ma

Screenshot: http://i.imgur.com/eGXGTC0.png

Alte precizari: Ma puteti ajuta va rog?

Este un virus care a cauzat asta . Ţi-a şters unele dll-uri de la programe şi jocuri , şi bineînteles regiştri .

E normal ca nici cd-rom-ul sa nu meargă .

Când reinstalezi windows-ul , il reinstalezi din BIOS , nu din PC .

Reinstalezi windowsul, altceva nu se merita sa te chinui.

@Majestick: Ce om normal instaleaza windowsul din executabil?

Cati oameni am auzit si vazut ca instaleaza windowsul din .exe doar pentru ca nu stiu sa faca dvd/cd 1st boot in bios pff.. , asa isi freaca pc-urile nvm..

Este un virus care a cauzat asta . Ţi-a şters unele dll-uri de la programe şi jocuri , şi bineînteles regiştri .

E normal ca nici cd-rom-ul sa nu meargă .

Când reinstalezi windows-ul , il reinstalezi din BIOS , nu din PC .

Si atunci cand instalezi windowsul formatezi si hdd-ul deoarece virusul simplu ramane acolo unde "fratele tau" a descarcat acel joc , si daca nu il formatezi e posibil ca virusul dupa ce ai instalat windowsul sa intre iar in fisierele din Windows si sa te frece iar

Ok va multumesc. ma iau dupa ideea lui majestickk! +1 !! Multumesc si celorlalti.. si da zice bine freedom ramane virusul in program. .si iarasi se strica.. Mersi! Topic Closed! Va rog

Ok va multumesc. ma iau dupa ideea lui majestickk! +1 !! Multumesc si celorlalti.. si da zice bine freedom ramane virusul in program. .si iarasi se strica.. Mersi! Topic Closed! Va rog

Raspuns dat. Topic Closed.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.