SteveTkkn Posted June 10, 2013 Share Posted June 10, 2013 (edited) Salut. Am instalat si eu Crysis (1), am bagat crack-ul si cand vreau sa intru in joc imi apare ecranul negru pentru circa 5 secunde dupa care iese si-mi apare eroarea cu ...has stop working / close the program. Jocul este instalat in 2 foldere : Bin32 si Bin64 si la amandoua face la fel... Are cineva o solutie? Vreau sa specific ca am bagat si un update care mi l-a recomandat un prieten si la fel, acelasi rezultat : ViTALiTY - Crysis patch 1.2 Imi cer scuze pentru postul trecut, nu am stiut exact unde sa postez, credeam ca este sectiunea corespunzatoare. Edited June 10, 2013 by SteveTkkn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakab Posted June 10, 2013 Share Posted June 10, 2013 Salut. Aproape cu siguranță pot spune că ai versiunea x64, pe acea versiune apar astfel de probleme. În cazul în care nici patch-ul nu te-a ajutat singura ta cale de a ajunge la lumina din capătul tunelului este să încerci un crackfix ( http://thepiratebay.sx/torrent/3884875/Crysis_Vista_x64_Fix-Razor1911 ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveTkkn Posted June 10, 2013 Author Share Posted June 10, 2013 Salut. Aproape cu siguranță pot spune că ai versiunea x64, pe acea versiune apar astfel de probleme. În cazul în care nici patch-ul nu te-a ajutat singura ta cale de a ajunge la lumina din capătul tunelului este să încerci un crackfix ( http://thepiratebay....4_Fix-Razor1911 ). Da, intr-adevar, sistemul meu de operare este pe x64. Fisierele pentru crackfix le primesc si la patch-ul mentionat mai sus, le-am incercat si tot acelasi rezultat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobsoN Posted June 10, 2013 Share Posted June 10, 2013 Verifica filelist'ul sau facut multe update'uri la joc si sunt o gramada de crack'uri diferite,in plus a aparus crysys 2.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveTkkn Posted June 11, 2013 Author Share Posted June 11, 2013 Verifica filelist'ul sau facut multe update'uri la joc si sunt o gramada de crack'uri diferite,in plus a aparus crysys 2.. E si Crysis 3, dar nu asta ma intereseaza. Celelalte 2 imi merg perfect... Crysis a fost facut in 2007, Win 7 nu era pe-atunci, de-asta cred ca asta ar fii o problema, dar stiu ca se poate rezolva, doar ca nu stiu exact cum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobsoN Posted June 11, 2013 Share Posted June 11, 2013 TI-am zis mai sus,sterge jocul din pc de TOT,si crack si tot ce tine de joc,dawnloadeazal din nou,cu crack nou si tot,si vezi daca merge,daca nu poate fii ori de-la windows'ul tau ori de-la crack,ori nu stiu....am avut un prieten care a avut aceasi problema o sa il intreb cum a rezolvat'o ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakab Posted June 11, 2013 Share Posted June 11, 2013 E si Crysis 3, dar nu asta ma intereseaza. Celelalte 2 imi merg perfect... Crysis a fost facut in 2007, Win 7 nu era pe-atunci, de-asta cred ca asta ar fii o problema, dar stiu ca se poate rezolva, doar ca nu stiu exact cum. Poți încerca rularea într-un mod compatibil cu xp. ( Click dreapta pe .exe, properties, compatibility: Run this program in compatibility mode fore: Windows XP SP3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveTkkn Posted June 11, 2013 Author Share Posted June 11, 2013 TI-am zis mai sus,sterge jocul din pc de TOT,si crack si tot ce tine de joc,dawnloadeazal din nou,cu crack nou si tot,si vezi daca merge,daca nu poate fii ori de-la windows'ul tau ori de-la crack,ori nu stiu....am avut un prieten care a avut aceasi problema o sa il intreb cum a rezolvat'o ! Poți încerca rularea într-un mod compatibil cu xp. ( Click dreapta pe .exe, properties, compatibility: Run this program in compatibility mode fore: Windows XP SP3. Este ok, am rezolvat-o. Era simplu : trebuia sa instalez versiunea de DirectX cu care vine jocul, aceasta fiind DX9. Merge acum. Multumesc tuturor pentru ajutor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YoshiJiro Posted June 11, 2013 Share Posted June 11, 2013 Este ok, am rezolvat-o. Era simplu : trebuia sa instalez versiunea de DirectX cu care vine jocul, aceasta fiind DX9. Merge acum. Multumesc tuturor pentru ajutor. Problema rezolvata. Topic Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts