Jump to content

[Suvenir] B-zone all games.

GF Cipri
 Share

Recommended Posts

Eu zic sa nu mai criticati omul incontinu, defapt ce spun eu, astia suntem noi ROMANIA.

Daca se putea mai bine, atunci doveditio chiar voi, cei care o spuneti. Felicitari pentru toata munca depusa, o imagine superba si imi place cum ai aranjat totul!

Ar fii dragut sa mai faci astfel de imagini, daca aceasta ti-a iesit asa de bine, e clar ca te descurci si o faci acesta munca perfect!

Inca odata felicitari si sa ajungi cat mai sus ! Numai bine, peace !

Edited by Zhao

Eu zic sa nu mai criticati omul incontinu, defapt ce spun eu, astia suntem noi ROMANIA.

Daca se putea mai bine, atunci doveditio chiar voi, cei care o spuneti. Felicitari pentru toata munca depusa, o imagine superba si imi place cum ai aranjat totul!

Ar fii dragut sa mai faci astfel de imagini, daca aceasta ti-a iesit asa de bine, e clar ca te descurci si o faci acesta munca perfect!

Inca odata felicitari si sa ajungi cat mai sus ! Numai bine, peace !

Am mai facut o varianta:http://forum.b-zone.ro/topic/137468-suvenir-b-zone-all-games-v2/

P.S:Multumesc tuturor pentru pareri!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.