Jump to content

Prezentare Aztecas.

Aztecas
 Share

Recommended Posts

• Nick-ul tau:Aztecas
  • Prenume:Alexandru
  • Varsta:14
  • Locatia: Dorohoi
  • Ocupatie: Liceul,dar imediat il termin.
  • Jocul(rile) preferat(e): Metin2,Counter-Strike,SA:MP,BattleField3,haxball.
  • Hobby-urile tale:Imi place sa fac sporturi de mentinere a sanatatii,cant la chitara,fac trucuri de magie/iluzionism si altele :D
  • Interese: Am multe,da-s secrete.
  • O descriere despre tine: Numele meu intreg este Cîmpanu Alexandru si sunt zodia rac(element apa).Sunt o fire calma,nervoasa cateodata,sunt un baiat serios,nu-mi plac multe lucruri(prostia umana de exemplu).Imi place cand prietenii rad la glumele mele si cand ma apreciaza pentru ce fac.Imi place mancarea de la fast food(nu sunt gras :)) ,ramen-ul japonez si altele :D In general sunt o persoana buna si prietenoasa,imi place sa-mi fac prieteni si ma integrez foarte repede,respect pe cei ce merita respectati.(voi trebuie sa ajungeti la o concluzie).Alte detalii:
    -fumez rare ori
    -''beau'' rare ori
    -In viitor vreau sa devin actor cantaret,dar nu sunt sigur,mai am timp sa ma gandesc si mult timp de muncit pentru o meserie serioasa.
    M-am prezentat cu o descriere mai lunga ca sa ma puteti cunoaste mai bine.
    Pe servere ma puteti gasi cu nick-ul Aztecas sau Aleks,mai ales pe cel de jb.
  • De unde ai aflat de B-Zone Community?: De pe google.
  • Alte precizari?:Sper sa ne intelegem bine,nu vreau sa-mi fac dusmani repede,vreau sa cunosc lume noua.Ne mai auzim! >:D<<'>

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.