kny Posted June 22, 2013 Share Posted June 22, 2013 (edited) Nume: kny Ce problema ai?: Mai jos . O scurta descriere a situatiei: Acum 2 zile am incercat sa intru pe mess si mi`a aparut o eroare . Bun , am tot incercat sa ma conectez si degeaba . L`am dezinstalat si mi`am luat o noua versiune si acum nu mai pot instala programu` ... tot imi apare asta ... Am incercat sa iau versiuni si mai vechi , dar degeaba . Va rog ajutati`ma ! Screenshot: Aici. ( L`am pus si mai sus ) Alte precizari: ----- Edited June 22, 2013 by kny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colonellu Posted June 22, 2013 Share Posted June 22, 2013 Este de la un virus . Ca să rezolvi asta trebuie să ştergi regiştri Y!M ( e destul de complicat şi cu tutorial ) sau să reinstalezi windowsul . Succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNder Posted June 23, 2013 Share Posted June 23, 2013 Ia-ti Antivirusul ,, NOD 32 ", si dai o scanare la tot PC, dupaia incearca-l sa-l bagi in alta partitie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeedoM Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 Instaleaza messenger 8 si va merge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted June 30, 2013 Share Posted June 30, 2013 salut descarca de aici : http://www.oldapps.c...o_messenger.php una din variante : 10.0.0.1102 sau 9.0.0.2124 succes Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN BuLy Posted July 7, 2013 Share Posted July 7, 2013 Descarca-ti "Malwarebytes Anti-Malware" de pe net, dai o scanare iar mai apoi sterge tot ce iti detecteaza a fi pericol . Daca nici asa nu iti merge, incearca "TweakNow RegCleaner 7.2.5" ! Daca nici una din variantele de mai sus nu functioneaza, incearca o reinstalare a windows-ului ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joshua Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 Nu s-a mai postat de 7 zile in acest topic. Topic closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts