Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Problema - Installing Yahoo Messenger!

Recommended Posts

Nume: SergiuCR7

Ce problema ai? Erroare la instalarea Yahoo Messenger-ului .

O scurta descriere a situatiei: Acum cateva zile , incercand sa intru pe mess , mi-a aparut o eroare la deschiderea acestuia . L-am dezinstalat dupa care l-am reinstalat din nou , insa de data aceasta , nu a mai mers instalarea . La downloadarea datelor se incarca doar pana la sfarsit , apoi puteam sa astept o zi caci asa ramanea , am dat cancel si a aparut acelasi lucru care aparea si la deschiderea acestuia cand era instalat . Am incercat mai multe metode de pe internet insa nici una cu folos .

Screenshot: untitled.bmp - 2.3 Mb

untitled1.bmp - 2.3 Mb

Alte precizari: P.S. : In caz ca trebuie sa reinstalez windows , lasati-mi va rog un link cu Windows XP SP2 .iso Botabil .

Nume: SergiuCR7

Ce problema ai? Erroare la instalarea Yahoo Messenger-ului .

O scurta descriere a situatiei: Acum cateva zile , incercand sa intru pe mess , mi-a aparut o eroare la deschiderea acestuia . L-am dezinstalat dupa care l-am reinstalat din nou , insa de data aceasta , nu a mai mers instalarea . La downloadarea datelor se incarca doar pana la sfarsit , apoi puteam sa astept o zi caci asa ramanea , am dat cancel si a aparut acelasi lucru care aparea si la deschiderea acestuia cand era instalat . Am incercat mai multe metode de pe internet insa nici una cu folos .

Screenshot: untitled.bmp - 2.3 Mb

untitled1.bmp - 2.3 Mb

Alte precizari: P.S. : In caz ca trebuie sa reinstalez windows , lasati-mi va rog un link cu Windows XP SP2 .iso Botabil .

Incearca sa folosesti acest insaller: http://fs34.filehipp...150_0228_us.exe

Edited by vince085

Aici da alta eroare : Program Files/Yahoo!/Messenger/Yahoo Messenger.exe . Spune ca nu s-a configurat corect , dar o noua re-instalare ar rezolva-o . Am incercat dar se opreste la 98% , la fel ca si la celalalt .

Inca caut raspuns ...

Edited by SergiuCR7

@, Bun, chestia asta mi sa mai intamplat si mie incearca sa dai o scanare la Antivirus la partiti, sa nu cumva ai vreun virus.

Dupaia du-te la sterge bine de tot din PC, Yahoo Messenger, si dai asa Run -> prefetch, stergi tot de acolo, dupaia Run -> %temp%, stergi tot si de aicia, si dai un restart la PC-u, dupaia instaleaza Yahoo Messenger in cealanta partite. Sper ca te-am ajutat cu ceva.

Ia un antivirus bun, kaspersky parerea mea, ruleaza o scanare completa, curata-ti registrii iar mai apoi incearca sa iti reinstalezi messenger-ul ! Daca nu merge nici asa reinstaleaza-ti windowsul, nu ai nimic de pierdut !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.