Jump to content

B-Zone Faction Logo's

ZEW Yulo
 Share

Recommended Posts

Va rog sa evitati post-urile de genul

"Ai +1 si de la mine", "Felicitari", +-ul il puteti da fara sa ma anuntati, felicitarile sa fie urmate si de ceea ce va place la aceste logo-uri. Am sa incep cu report pentru cei care mai fac astfel de post-uri aiurea.

De ce nu ai folosit un contrast mai inchis pentru fiecare culoare de la fiecare logo in parte? Acel rosu e frumos, dar nu se potriveste chiar la toate. Felicitari, la mai multe. :D

Pentru ca am explicat si mai sus nu am vrut sa le fac prea diferite, probabil pe viitor o sa incerc si alte culori pe spate, dar astea asa le-am vrut.

Felicitari, sunt frumoase. Bravo!

Sunt foarte tari, bravo.

Imi plac, foarte reusite toate.

Felicitari pentru munca depusa.

Data viitoare o sa primiti report toti, ori veniti cu un comentariu in care sa imi spuneti ce va place ori va abtineti. La fel si urmatorii care vor sa mai faca astfel de posturi.

@@F4L oTo,

Stii ca nu imi place sa pup lumea in fund, asa ca o sa fiu sincer cu tine.

Nu imi plac in mod special.Adica partea laterala a scrisului scrisului putea sa fie orice culoare, in afara de rosu, parerea mea este ca un gri era mai frumos.

Ca sa intelegi mai bine ce zic, uita-te la: Red Dragon Triad, Paramedics, HA si compara-le cu restul.

E timpul tau liber, folosit in cadrul comunitatii, felicitari.

@@F4L oTo,

Stii ca nu imi place sa pup lumea in fund, asa ca o sa fiu sincer cu tine.

Nu imi plac in mod special.Adica partea laterala a scrisului scrisului putea sa fie orice culoare, in afara de rosu, parerea mea este ca un gri era mai frumos.

Ca sa intelegi mai bine ce zic, uita-te la: Red Dragon Triad, Paramedics, HA si compara-le cu restul.

E timpul tau liber, folosit in cadrul comunitatii, felicitari.

Nu o sa stau sa explic din nou, daca te uiti cu cateva post-uri in urma, am explicat de ce am facut asa.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.