fiendishfish Posted June 23, 2013 Share Posted June 23, 2013 Foarte Frumoase! Ai un + de la mine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Socker Corleone Posted June 23, 2013 Share Posted June 23, 2013 Se vede ca progresezi. Au iesit bine,tineo tot asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M4Ms Posted June 23, 2013 Share Posted June 23, 2013 Aceste logo-uri sunt foarte reusite.Am sa le folosesc si eu,imi palce foarte mult fondtul folosit.Felicitari pentru mucna depusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNder Posted June 23, 2013 Share Posted June 23, 2013 Sunt foarte frumoase, dar nu cred ca rosul ala se potriveste la toate . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rain Man Posted June 23, 2013 Share Posted June 23, 2013 Sunt foarte reusite, felicitari pentru munca depusa +1 de la mine Link to comment Share on other sites More sharing options...
CarLiTo S4F Posted June 23, 2013 Share Posted June 23, 2013 Felicitari . Ai un +1 si de la mine, cand pot o-sa iti dau cu siguranta . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted June 24, 2013 Author Share Posted June 24, 2013 Va rog sa evitati post-urile de genul "Ai +1 si de la mine", "Felicitari", +-ul il puteti da fara sa ma anuntati, felicitarile sa fie urmate si de ceea ce va place la aceste logo-uri. Am sa incep cu report pentru cei care mai fac astfel de post-uri aiurea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT MARIANES Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 (edited) Sunt frumoase imi place cum este scris Avispa Rifa si Green Street Bloods. Edited June 24, 2013 by MARIANPERY Link to comment Share on other sites More sharing options...
JORik ZEW Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 Sunt foarte frumoase, felicitari !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
istep Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 De ce nu ai folosit un contrast mai inchis pentru fiecare culoare de la fiecare logo in parte? Acel rosu e frumos, dar nu se potriveste chiar la toate. Felicitari, la mai multe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted June 24, 2013 Author Share Posted June 24, 2013 De ce nu ai folosit un contrast mai inchis pentru fiecare culoare de la fiecare logo in parte? Acel rosu e frumos, dar nu se potriveste chiar la toate. Felicitari, la mai multe. Pentru ca am explicat si mai sus nu am vrut sa le fac prea diferite, probabil pe viitor o sa incerc si alte culori pe spate, dar astea asa le-am vrut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF Cipri Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 Sunt destul de frumoase, imi plac in special cea cu 69 Pier Mobs, Taxi..se potriveste umbra mai bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pecos Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 Foarte reusite. utile pentru toti membri factiunilor. Felicitari pentru munca depusa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zokee Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 Felicitări, sunt chiar frumoase. O sa folosesc cât de curând cea cu LV Taxi. Mersi mult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yusuf ZEW Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 Felicitări oto, îţi voi da un + când pot . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Shadow Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 Felicitari, sunt frumoase. Bravo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizzle Posted June 26, 2013 Share Posted June 26, 2013 Sunt foarte tari, bravo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF Cipri boss Posted July 1, 2013 Share Posted July 1, 2013 Imi plac, foarte reusite toate. Felicitari pentru munca depusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted July 2, 2013 Author Share Posted July 2, 2013 Felicitari, sunt frumoase. Bravo! Sunt foarte tari, bravo. Imi plac, foarte reusite toate. Felicitari pentru munca depusa. Data viitoare o sa primiti report toti, ori veniti cu un comentariu in care sa imi spuneti ce va place ori va abtineti. La fel si urmatorii care vor sa mai faca astfel de posturi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOMOCA Posted July 2, 2013 Share Posted July 2, 2013 Nu-mi place textul "Member of" cum sta acolo, ar fi trebuit sters, parerea mea, in rest sunt superbe, +. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcus Posted July 2, 2013 Share Posted July 2, 2013 @@F4L oTo, Stii ca nu imi place sa pup lumea in fund, asa ca o sa fiu sincer cu tine. Nu imi plac in mod special.Adica partea laterala a scrisului scrisului putea sa fie orice culoare, in afara de rosu, parerea mea este ca un gri era mai frumos. Ca sa intelegi mai bine ce zic, uita-te la: Red Dragon Triad, Paramedics, HA si compara-le cu restul. E timpul tau liber, folosit in cadrul comunitatii, felicitari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted July 2, 2013 Author Share Posted July 2, 2013 @@F4L oTo, Stii ca nu imi place sa pup lumea in fund, asa ca o sa fiu sincer cu tine. Nu imi plac in mod special.Adica partea laterala a scrisului scrisului putea sa fie orice culoare, in afara de rosu, parerea mea este ca un gri era mai frumos. Ca sa intelegi mai bine ce zic, uita-te la: Red Dragon Triad, Paramedics, HA si compara-le cu restul. E timpul tau liber, folosit in cadrul comunitatii, felicitari. Nu o sa stau sa explic din nou, daca te uiti cu cateva post-uri in urma, am explicat de ce am facut asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HristianBiceps Posted July 2, 2013 Share Posted July 2, 2013 Interesantă ideea dar acel roşu după fundal cam strică zic eu ? Felicitări oricum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vennom Posted July 6, 2013 Share Posted July 6, 2013 Frumos, unele mi se par cam 'prea colorate' insa imi place ideea si cum le-ai facut. Soo good job. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blaze it Posted July 10, 2013 Share Posted July 10, 2013 Sunt reusite. Bravo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts