Jump to content

Sugestie wipe

Lerrys
 Share

Recommended Posts

Nick:Jamale

Motiv: Poate va intrebati de ce am propus... Multi playeri nu vor sa joace pe server deoarece nu gasesc locuri de pus protectie sau nu au bani sa cumpere protectie. Eu i-am mai ajutat pe cei noi inregistrati cu protectii oferite gratis,dar se plang mereu ca nu au unde sa le puna. Alt motiv este acela ca multi jucatori se lasa si le dispar protectiile dar cuferele, furnalele etc le raman si nimeni nu poate sa puna protectie.

Sugestii: Doresc sa se dea wipe doar la mapa(nu si la bani, ca sa nu iesim in pierdere dupa atat timp noi cei care jucam de mai mult timp), sa li se dea incepatorilor si o protectie la inceput si la fiecare 10-20 min sa se stearga itemele de pe jos si sa fim atentionati in acest mod:"Atentie: Toate itemele de pe jos vor fi sterse intr-un minut pentru a evita lagul."

Nu stiu de ce ai facut acest topic cand discutia despre wipe se poarta aici. Pentru +1, nu ?

Daca un jucator nou isi ia doua joburi si se apuca de munca in cele 15 minute in care are protectie non-pvp face bani de 2-3 protectii, nu de 1.

Cat despre spatiul de pe harta, o sa maresc radiusul de la world border cu ~500 si o sa se faca destul spatiu de constructie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.