Jump to content

Haloween

rOlexx
 Share

Recommended Posts

Deci cu ocazia ca azi este haloween as daori sa facem un event sau chiar un fil cu numele B-zone HaLoween si adica sa facem ca erau vreo 2 criminali care omoara pe oricine intalneste incepand cu o excursie de oamnei care merg la muntele chiliard afara fiind noapte si dupa pomi sare 1 om in mijlocu dumului autocarul se loveste de un pom oameni cobora jos incepm sa urle sa fuga cei 2 criminali incepe sa omoare pe ei cu cutite asta ar fi o secventa apoi se plimba prin oras am putea face un grup format din 3 playeri care merg pe la case si apare un cruminal dupa casa si ai omora si scapa doar 1 apoi acela merge la politie anunta politia acestia cerceteaza o sa ai omore si pe uni copi si cam tot aja pana la sfarsit cand ai prinde astept sugesti!!

As avea nevoie de 2 cameramani si vreo 20 de personaje eu sincer nu stiu sa fac filmu dar am venit cu o idee ca ar fi frumos sa facem un film si despre haloween !!! multumesc

Am avea nevoie de

2-cameramani

5-politisti

2-criminali

15-cetateni

cnd va veti inscrie sa specificati ce vrei sa fiti

si cer ajutor si la 1 admin ca sa puna sa fie noapte si furtuna!!

Model cerere:

Nick:

Sarcina: in fil cameraman/politis/criminal/cetatean

Vei fi prezent la realizarea filmului se va stabili o ora si o data:

am vb cu alin azi si a zis ca se deschide azi da nu stie ora dar eu numa am zis ar fi buna ideea cu un film dasta deaorece azi ai haloeen nu? cine vrea sa ma ajute sa zica

Nick: Prodan_Tudor

Sarcina: in film cameraman/politis/criminal/cetatean: Criminal (sunt in mafie,cred ca asta e ok pentru mine)

Vei fi prezent la realizarea filmului se va stabili o ora si o data: DA

Ideea e foarte buna,iar filmul sa se faca cand o sa se deschida serverul asa ca nu mai faceti off-topic.

Abia astept.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.