Jump to content

Alpha287 - Problema luminozitate laptop

Alpha287
 Share

Recommended Posts

Nume: Alpha287

Ce problema ai?: Nu pot seta luminozitatea ecranului

O scurta descriere a situatiei: Detin un laptop Packard Bell, cumparata recent pentru tatal meu, si nu ii pot seta luminozitatea absolut deloc. Laptopul ruleaza pe windows 7 ultimate. Am dat click dreapta desktop>personalize>display insa in partea stanga nu se afla deloc "adjust brightness" (http://i.imgur.com/KmOQ2Jq.jpg ) Initial laptopul a rulat pe Linux, insa eu l-am scos si am bagat windows 7. Gasisem pe net nste solutii, dar acelea erau prin niste comenzi pentru linux. Am incercat si cu Fn + F11 (apare un fel de soare plin). Tasta Fn merge pentru celelalte butoane de la F1-F10 .. dar ptr F11 si 12 care ar indica luminozitatea nu merge

Screenshot: -

Alte precizari: Astept un raspuns.

Ai incercat sa ii instaleze din nou driverele? Aceeasi problema am avuto cu sunetul la un laptop, am reinstalat driverele, un restart si si-a revenit. Mergeau toate tastele cu Fn doar cele pentru volum nu imi mergeau, incearca.

Edited by F4L oTo

Ai incercat sa ii instaleze din nou driverele? Aceeasi problema am avuto cu sunetul la un laptop, am reinstalat driverele, un restart si si-a revenit. Mergeau toate tastele cu Fn doar cele pentru volum nu imi mergeau, incearca.

O sa incerc, insa .. Nu ar fi trebuit sa in acel screenshot postat de mine sa apara si Adjust brightness ... ?

Edited by Alpha287

Nume: Alpha287

Ce problema ai?: Nu pot seta luminozitatea ecranului

O scurta descriere a situatiei: Detin un laptop Packard Bell, cumparata recent pentru tatal meu, si nu ii pot seta luminozitatea absolut deloc. Laptopul ruleaza pe windows 7 ultimate. Am dat click dreapta desktop>personalize>display insa in partea stanga nu se afla deloc "adjust brightness" (http://i.imgur.com/KmOQ2Jq.jpg ) Initial laptopul a rulat pe Linux, insa eu l-am scos si am bagat windows 7. Gasisem pe net nste solutii, dar acelea erau prin niste comenzi pentru linux. Am incercat si cu Fn + F11 (apare un fel de soare plin). Tasta Fn merge pentru celelalte butoane de la F1-F10 .. dar ptr F11 si 12 care ar indica luminozitatea nu merge

Screenshot: -

Alte precizari: Astept un raspuns.

de cand ai instalat windowsul ai avut aceasta tema argintie? daca da inseamna ca nu ai driverul de la placa video instalat cea ce inseamana ca de aceea nu poti seta luminozitatea Edited by vince085

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.