Jump to content

Problema - Placa video

Recommended Posts

Nume: siLvEr

Ce problema ai?: Nu imi da placa video semnal la monitor.

O scurta descriere a situatiei: Am cumparat un Asus HD 3870x2, am instalat-o pe placa de baza si nu primesc semnal la monitor, trebuie sa dezactivez placa video onboard, daca da cum fac asta ?

Screenshot: -

Alte precizari: Astept un raspuns rapid.

Daca ai placa video onboard si este activata intri in BIOS si o dezactivezi de acolo.

Daca nu, vezi sa nu aiba placa video vreo problema din fabrica sau poate nu ai pus-o tu bine in slot.

Este AGP?

Daca ai placa video onboard si este activata intri in BIOS si o dezactivezi de acolo.

Daca nu, vezi sa nu aiba placa video vreo problema din fabrica sau poate nu ai pus-o tu bine in slot.

Este AGP?

Unde intru in bios sa ii dau disabled.. ca am cautat.

E Pci Express.

Deobicei nu trebuie sa dezactivezi onboardul pentru a-ti citi dedicata, incearca cu un alt cablu de conexiune intre placa video si monitor.

Nu am alt cablu sa incerc si nu este de la cablu, eu acum vorbesc de pe placa on board. Daca schimb pe placa dedicata imi apare ecranu negru.

Cauta primary video adapter / primary graphics adapter pe la advanced si pune-l pe pci express daca e pe onboard.

Am incercat si tot nu merge. Alte solutii?

Cand bag sursa pe slotul de crossfire imi apare :

Am bagat conecotrul de la sursa in slotul de cross fire sau ce o fi el si trebuie sa contectez monitoru la placa video si acolo imi zici ca placa video nu e conectata la sursa, deci imi mai trebuie 1 cablu de 6 pini sa conectez la 4 pini pentru sursa. Intrebarea mea este de unde iau acest cablu, vad ca nu se gaseste asa usor.

Acea placa video are nevoie de 2 alimentari de la sura, 1 cablu cu 6 pini si 1 cu 8. Cel cu 6 e mai in stanga, ar trebui sa il gasesti in cutia in care a venit placa video, sau poti comanda unul: http://www.pcgarage....1x-pci-express/

Da, am vazut pe pcgarage, dar totusi sunt ceva bani. Si daca e sa bag cablu de 8 pini nu v-a rezista sursa.... trebuie sa bag de 6 cu 6 si poate in viitor sa iau sursa de 750W sa bag 6 cu 8. Sper sa nu revin cu alt topic.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.