Anthonio Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 Nick-ul tau: Anthonio. Descrierea bugului: Am intrat in casa mea pe care am inchiriat-o si am dat /sleep si am lasat asa vreo 20 de minute si apoi m-am trezit si mi s-a facut o ceata densa care disparea cate putin,dar nu a disparut de tot.Am dat relog si cand am intrat mi s-a facut iarasi ceata fara sa dau /sleep si tot imi aparea un fel de imagini pe ceata aia P.S.: Nu am nici un mod instalat,doar vitezometrul ala(asa e de la San Andreas). Screenshot(s): http://i.imgur.com/0DJJadC.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
JackinEXE Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 Am patit si eu asta,nu este de la server.Cu un simplu relog se rezolva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L zooM. Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 Este din cauza ca nu ai mai pus si ESC cand ai dat alt + tab. Cand te pui afk apasa si ESC si dupa alt + tab. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 E de la joc, nu de la server. Pune-te pe escape înainte de a băga jocul în bară și dă-i relog dacă ți se mai întâmplă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.