Jump to content

Semnaturi departamente / factiuni pasnice

ZEW Yulo
 Share

Recommended Posts

Imi sunteti extrem de antipatici aia care veniti postari gen "foarte frumoase, o sa port si eu o creatie". Altceva mai bun nu stiti sa postati? Pana acum, 100% din cei care au postat acest lucru aici au facut-o pentru +1. Credeti ca aceste vorbe il ajuta cu ceva pe oTo sau pe oricare altul care face creatii? Veniti naibii cu niste comentarii care sa-l ajute pe omul asta.

On topic: te felicit, sunt unele lucrari care chiar imi plac dar sunt si altele la care ceva ma deranjeaza:

1. nu mai folosi niciodata stroke albastru, foloseste negru sau alb, atat.

2. pozele pentru background sunt super insa puteai lucra mult mai mult la culori, lumini; iar textul (la unele semnaturi) mi se pare putin cam prea deschis la culoare, mi se pare ca e aruncat pur si simplu pe lucrare, dar la alte lucrari textul se potriveste foarte bine (exemplu: la SF Taxi acele masini sunt mai deschise la culoare si textul la fel iar lucrarea este buna; la LV Taxi masinile sunt mai inchise la culoare iar textul e prea deschis si coloarea lui nu se gaseste nicaieri in acea imagine, intelegi ce vreau sa spun? )

Succes.

Imi sunteti extrem de antipatici aia care veniti postari gen "foarte frumoase, o sa port si eu o creatie". Altceva mai bun nu stiti sa postati? Pana acum, 100% din cei care au postat acest lucru aici au facut-o pentru +1. Credeti ca aceste vorbe il ajuta cu ceva pe oTo sau pe oricare altul care face creatii? Veniti naibii cu niste comentarii care sa-l ajute pe omul asta.

On topic: te felicit, sunt unele lucrari care chiar imi plac dar sunt si altele la care ceva ma deranjeaza:

1. nu mai folosi niciodata stroke albastru, foloseste negru sau alb, atat.

2. pozele pentru background sunt super insa puteai lucra mult mai mult la culori, lumini; iar textul (la unele semnaturi) mi se pare putin cam prea deschis la culoare, mi se pare ca e aruncat pur si simplu pe lucrare, dar la alte lucrari textul se potriveste foarte bine (exemplu: la SF Taxi acele masini sunt mai deschise la culoare si textul la fel iar lucrarea este buna; la LV Taxi masinile sunt mai inchise la culoare iar textul e prea deschis si coloarea lui nu se gaseste nicaieri in acea imagine, intelegi ce vreau sa spun? )

Succes.

Da am inteles, am vrut sa fie aceeasi culoare si la lv/sf/ls, nu e aruncat textul am incercat cat de cat sa nu pun o aberatie de font si ceva care sa se potriveasca cat de cat. Culorile la poze.. unele sunt facute noapte, se vede? :)) A trebuit sa le luminez in photoshop si poate de aia culorile nu se mai vad foarte bine.

Stroke-ul ala albastru am zis sa folosesc albastru sa se potriveasca cu factiunile, mersi, nu o sa il mai folosesc :).

Cat despre astia care fac +1 probabil ca asta o sa fie ultimul avertisment dupa care o sa dau report pe fiecare in parte, chiar nu imi pasa de "felicitari, foarte frumoase", nu ma ajuta cu nimic ba chiar ma lasa rece.

Mersi de sfaturi ca intodeauna :*.

Cine mai face posturi gen "felicitari foarte frumoase" "felicitari, am sa port una" etc. o sa primeasca report, veniti cu un comentariu mai amplu in care sa specificati ce va place sau ce nu.

Edited by F4L oTo

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.