Zumm Posted July 1, 2013 Share Posted July 1, 2013 Intrebare:Numele meu in joc este Zumm(Bzone RPG 2).Am lvl 3.Nu am intrat 2 zile si cand am revenit am vrut sa conduc masina dar nu a mers.Mi-a aparut un semn pe harta(locul unde am dat de permis) si cand am ajuns acolo mi-a zis ca permisul meu este suspendat de un politist si ca mai trb sa astept 2 ore.Vreau sa stiu dc mi-a fost luat permisul.NU AM FACUT NIMIC.Ultima oara cand am condus a fost la job(trucker)Am lasat trailerul la locul lui am fost acasa am dat sleep o ora si nimic nou.Acum am intrat si nu mai am permis.MS:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
EuroStar Posted July 1, 2013 Share Posted July 1, 2013 Poate a intrat altcineva pe contul tau sau ti l-a suspendat tie fara sa iti dai seama. Totusi ai gresit topicul de postare, iar daca stii cine ti-a suspendat permisul ii poti cere lamuriri politistului / sa-i faci plangere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zumm Posted July 1, 2013 Author Share Posted July 1, 2013 Scz...Nush cn mi-a dat.asta e Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziyRro Posted July 1, 2013 Share Posted July 1, 2013 In acest caz nu ai nimic de facut, decat sa joci 2 ore pe server pentru a-ti expira suspendul licentei, iar apoi sa mergi la DMV pentru a da din nou testul pentru a-ti lua licenta de condus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rozay Posted July 1, 2013 Share Posted July 1, 2013 Cel mai probabil licenta de condus ti-a fost confiscate de un politist,poate iti amintesti daca ai fost somat sa opresti de curand,motivul pentru care ti-a fost confiscat carnetul probabil ca nu il vei afla,deoarece nu stii cine ti la confiscat si nu stii cui sa ii faci plangere iar daca iti aduci aminte cine ti-ar fi putut confisca licenta nu are rost sa ii faci post deoarece nu ai poza din momentul in care ti-a confiscat licenta.Ca o sugestie pe viitor acest topic este destinat intrebarilor legate de forum,pentru sectiunea de rpg poti adresa orice intrebare aici , chiar daca este sectiunea RPG1 vei primi ajutorul cautat sunt convins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WG Anton Posted July 1, 2013 Share Posted July 1, 2013 Daca ii sti numele politistiul , trebuie sa ii faci post la factiunea lui daca nu ,trebuie sa astepti doua ore!Bafta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Posted July 2, 2013 Share Posted July 2, 2013 Daca ii sti numele politistiul , trebuie sa ii faci post la factiunea lui daca nu ,trebuie sa astepti doua ore!Bafta. Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.