Jump to content

Mitsubishi-ul Evo din “2 Fast 2 Furious” a fost pus la vanzare

RobertCM
 Share

Recommended Posts

Fast and Furious. Si tu poti conduce o asemenea masina!

Cu totii am auzit de vestitele filme FAST AND FURIOUS, cu totii am admirat indemanarea pilotilor din aceste filme, dar mai ales am admirat bolizii cu care rulau pe sosea. Pentru unii conserve pe 4 roti care te pot ucide, pentru altii reprezinta idelul in viata. Sa detii o astfel de masina. Uite ca a devenit posibil.

61348141.jpg

Una din cele mai tari masini ale seriei “Furios si iute” poate fi a unui fan dispus sa plateasca suma corecta!

Masinile faimoase care au aparut in filme se vand ca painea calda! Atat originalele cat si replicile. Dar, cand filmul respectiv e unul din seria “Fast and Furious”, iar masina e tunata ca la carte, e si mai si. Bolidul de care vorbim e faimosul Mitsubishi Evo verde, condus de Paul Walker in cel de-al doilea film al francizei.

Evo-ul arata mai bine in realitate decat in film si partea cea mai buna e ca vorbim de masina originala, nu de vreo replica ieftina.

61348142.jpg

Vopseaua, spoilerul mare, pragurile si neoanele de dedesubt sunt toate incluse in pretul masinii, care nu e deloc mare: 30.000 de euro. Chiar si motorul turbo de 2.0 litri e cel original. Masina e aproape noua. Are doar 1385 de kilometri la bord.

Sursa: DeBarbati.ro

Edited by CD RobertCM

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.