frozencs Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF Cipri boss Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 Foarte frumoase lucrarile, felicitari pentru munca depusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
W i s l e r Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 Imi place efectul de la primul avatar, destul de reusite, mai asteptam creatii Link to comment Share on other sites More sharing options...
frozencs Posted July 3, 2013 Author Share Posted July 3, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bid Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 (edited) ce-s astea frate? Un text si un patern? Mai vizioneaza tutoriale In rest cele de sus sunt urata foarte simple ... incadrarea textului nu e bina incadrarea imaginii nu e buna pentru ca ai deformat mult imaginea initiala. Si textul nu este cel potrivit... Edited July 4, 2013 by bid Link to comment Share on other sites More sharing options...
frozencs Posted July 4, 2013 Author Share Posted July 4, 2013 ce-s astea frate? Un text si un patern? Mai vizioneaza tutoriale In rest cele de sus sunt urata foarte simple ... incadrarea textului nu e bina incadrarea imaginii nu e buna pentru ca ai deformat mult imaginea initiala. Si textul nu este cel potrivit... am inceput photoshop de 3 zile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ratoiu4 ZEW Posted July 17, 2013 Share Posted July 17, 2013 Mie imi place cea de-a 3-a ! Nu ma pot pronunta sa critic, nu ma pricep destul de bine in aceasta " arta " ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MesTeriK Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 Destul de Ok ultima. Bravo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B1oS Posted July 27, 2013 Share Posted July 27, 2013 ce-s astea frate? Un text si un patern? Mai vizioneaza tutoriale In rest cele de sus sunt urata foarte simple ... incadrarea textului nu e bina incadrarea imaginii nu e buna pentru ca ai deformat mult imaginea initiala. Si textul nu este cel potrivit... Daca te crezi asa de bun, fa-ti si tu un portofoliu sa iti vad lucrarile, nu mai sta criticati stiti. PS: Foarte reusite, bravo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts