Jump to content

[B-Zone TV]What about some new stunts?

Sug Pula pe 2 lei
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: What about some new stunts?

Gen: Actiune

Data: 05.07.2013

Scurta prezentare: Stunts

Link:

Scuze de lag-ul de la al 2-lea stunt, a fost o problema la render.

Edited by Officer BrocK

Nu mă pot abţine să nu comentez la video-uri cu stunt. Imi place filmul făcut de tine, mare parte din stunt-uri le ştiam cu excepţia aceluia de pe plajă şi ăla cu barca. Oricum, la filme de genu' ăsta cred că eşti cel mai bun. (sau al doilea după DooMaster)

Edited by SpaZz

Foarte reusit videoclipul, bravo. Mersi de stunturi, cateva nu le stiam. :)

First of all i love to see stunt videos and your video has some new stunts which is awesome ... Video editing is good too..

Good work..

Nu mă pot abţine să nu comentez la video-uri cu stunt. Imi place filmul făcut de tine, mare parte din stunt-uri le ştiam cu excepţia aceluia de pe plajă şi ăla cu barca. Oricum, la filme de genu' ăsta cred că eşti cel mai bun. (sau al doilea după DooMaster)

Acela cu barca nu aveai de unde sa-l stii deoarece e creat de el, la fel si cel cu Dumper.

Restul le stiam, sunt basic-uri.

Salut.

Edited by Victorious8 PiCONE

Acela cu barca nu aveai de unde sa-l stii deoarece e creat de el, la fel si cel cu Dumper.

Salut.

Am urmarit mai multe video-uri pe youtube cu stunting society. Astia sigur nu au hack? :)) Deci, ramai cu gura cascata.

Am urmarit mai multe video-uri pe youtube cu stunting society. Astia sigur nu au hack? :)) Deci, ramai cu gura cascata.

Probabil te referi la stuntul facut cu Cabbie, nu, nu au "parole", este un mod:

Iar pentru restul stunt-urilor, cu NRG, etc. nici vorba. Ii cunosc personal, am avut si eu o aplicatie in trecut la ei, NSG si asa mai departe.

Edited by Victorious8 PiCONE

Salut.

Stunt-ul cu Dumper-ul mi l-a arat DooMaster, iar cel cu NRG l-am facut eu, nu l-am vazut nicaieri.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.