Jump to content

Xiaomi Mi2s Youth, un telefon accesibil din China surprinde cu CPU Snapdragon 600

Leventhe
 Share

Recommended Posts

Xiaomi îşi dezvoltă gama de terminale mobile, astăzi cu un model destinat tinerilor, după cum indica şi numele său. E vorba despre Xiaomi Mi2S Youth, care a ajuns pe web sub forma imaginii de mai jos.

xiaomi-mi2s-youth.jpg

Handsetul va costa 276 de dolari şi se va lansa în această lună, către final. Deşi la prima vedere am fi tentaţi să spunem că acest model va fi un midrange, sau chiar low end, în mod surprinzător dotările sale sunt foarte bune. Astfel, sub carcasa se afla un procesor quad core Snapdragon 600, însoţit de 1 GB RAM şi avem şi o cameră de 8 megapixeli în spate.

xiaomi-mi2-youth-leaked.jpg

Ecranul are o diagonală de 4.3 inch, iar specificaţiile includ 16 GB memorie internă şi un difuzor singular în zona din spate. Carcasa este una din plastic glossy, cu un design rotunjit şi care îmi aminteşte uşor de un Nokia Lumia. Există şi posibilitatea ca acest model să fie o clonă de Xiaomi, deci nu vă bucuraţi prea tare.

Sursa: http://stiri-telefoane.mobilissimo.ro/xiaomi/xiaomi-mi2s-youth--un-telefon-accesibil-din-china-surprinde-cu-cpu-snapdragon-600_17690.html

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.