Jump to content

Fifa 14


Kev1nster
 Share

Recommended Posts

FIFA 14

 

27a4213d6e402424d169b341546c6541.jpeg

Mulțumită tehnologiei Pure Shot vom dispune de o liberate mai mare pentru finalizarea acțiunilor de atac, aceasta urmând să permită jucătorilor să-și pregătească pașii, cât și unghiul din care vor lovi mingea. Astfel, pe lângă șuturile directe de pe loc, noul FIFA 14 ne va permite să tragem la poartă din viteză sau din alunecare. WoW ...

Protect The Ball va permite blocarea sau evitarea apărătorilor adverși în timp ce jucătorul controlat execută driblinguri în viteză, sau, în caz contrar, putem lua față jucătorului ce ne marchează la primirea balonului.

 

 

Real Ball Physics este responsabilă de traiectoria mingiei, conform comunicatului de presă acum putem alege soluții ceva mai elegante, de parcă în FIFA 13 nu existau scărițe sau lovituri cu efect. Anywway ...

Sistemul Teammate Intelligence a fost îmbunătățit, nou sequel urmând să beneficieze de un A.I. mult mai capabil, ce este programat să calculeze un număr mai ridicat de situații de joc față de cel din titlurile precedente. Aparent, acest sistem va permite CPU-ului să sesizeze momentele de joc în care intervenția sa este utilă, în timp ce în faza de atac jucătorii se vor demarca mult mai bine decât până acum.

Sprint Dribble Turns, această funcție permite jucătorilor să schimbe direcția de mers fără a pierde din viteză, oferindu-vă astfel posibilitatea să depășiți mult mai ușor jucătorii adverși în bandă. Însă, trebuie menționat că, la pachet cu această funcție, a fost implementat și sistemul Variable Dribble Touches,acesta urmând să ofere doar jucătorilor mai talentați posibilitatea să alerge mult mai ușor cu mingia la picior.

De altfel, nu a fost uitat nici modul Career, acesta urmând să beneficieze de funcția Global Scounting Network, sistem de căutare, promovare și achiziționare a jucătorilor de fotbal din întreaga lume.

Și serviciul FIFA Ultimate Team va suferi mai multe modificări, EA anunțând că EA SPORTS Football Club va include noi funcționalități ce vor aduce mai mult beneficii celor ce-l utilizează regulat.

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.