Jump to content

Un Shelby GT350 refacut de Classic Recreations

RobertCM
 Share

Recommended Posts

UN SHELBY GT350 REFACUT DE CLASSIC RECREATIONS

• Se spune că lucrurile bune nu ţin mult, însă cei de la Classic Recreations nu sunt de acord. Dovada? Prototipul Shelby GT350CR, bazat pe modelul apărut în 1966.

shelbygt350-cr-front.jpg?width=610&height=343

• Bun, toată lumea a auzit de Shelby şi de muscle car-urile americane ale anilor ’60-’70. Cu toate acestea, timpul a trecut şi pasiunea aceste bijuterii clasice a început să se şteargă. Noroc că există specialişti dispuşi să facă orice pentru a întreţine un curent care a marcat definitiv lumea auto.

shelbygt350-cr-10.jpg

• Eroii de care vorbim sunt, printre altţii, cei de la Classic Recreations. Aceştia au luat un Mustang Fastback din 1966 şi l-au transformat total într-un Shelby GT350 CR, evident cu licenţă şi sub atenta supraveghere Shelby American Inc.

• Deocamdată modelul este unicat şi urmează să fie înscris la o licitaţie în cadrul evenimentului Monterey Car Week. Nu mai este nevoie să menţionăm că prototipul încorporează elemente clasice Shelby, precumevacuarea laterală şi prizele de aer masive din faţa roţilor din spate. Nu lipsesc nici dungile albe de pe capotă, în stil LeMans, pentru un look complet.

shelbygt350-cr-07.jpg

• Nu lipseşte nici cutiuţa cu bunătăţi, pentru că unicatul Shelby350CR a primit un motor de 7 l care dezvoltă 545 CP şi este exploatat cu ajutorul unei cutii manuale de viteze Tremec, cu cinci trepte. Şi cum tortul nu e tort fără cireaşă, muscle car-ul mai dispune şi de două butelii de oxide de azot, frâne Wilwood, jate forjate HRE Performance şi scaune sport.shelbygt350-cr-16.jpg

Multumim pentru atentie!

Edited by RobertCM

Stirea aceasta s-a mai postat odata aici plus ca nu ai postat-o unde trebuie.

Fii mai atent data viitoare , risti sa fii sanctionat.

Daca te uiti bine la ceas sunt postate cam in acelasi timp, si este postat unde trebuie. Nu este masina de serie aparuta acum, tipii de la Classic Recreations au reconditionat-o si tunat-o.

TÚNING, tuninguri, s. n. Acțiune sau preocupare de a îmbunătăți, regla sau particulariza caracteristicile funcționale sau estetice ale unui sistem tehnic existent; cu largă utilizare în sintagma tuning auto. – Din engl. tuning (acord fin).T

Te rog sa nu imi mai dai "peste nas" daca nu esti in tema. Accept orice fel de corectie, si vreau sa mi se atraga atentia pentru a nu mai face aceleasi greseli pe viitor, dar vrea ca un om care se pricepe sa imi atraga acea atentie. Multumesc.

Si inca odata...nu da replay daca subiectul pe care il dezbati nu are legatura cu topicul. Risti sa fii sanctionat.

Edited by RobertCM

Ba , eu cred ca nu este postata unde trebuie.

Uite aici , eu vad ca acolo scrie '' STIRI '' si nu '' TUNNING AUTO '' .

Infine , nu vreau sa ma cert pentru un '' topic '' , eu am spus doar ce era de spus , daca am gresit cu ceva accept sanctionarea.

Edited by BaguvXv

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.