Jump to content

Super jocuri şi aplicaţii iOS oferite gratuit în App Store; Ne apropiem de aniversarea magazinului!

Recommended Posts

După câteva reduceri oferite în App Store săptămâna trecută cu ocazia Zilei Independenţei SUA, iată că avem parte de o nouă rundă de oferte speciale. De această dată tematica este aniversarea de 5 ani a lui App Store, care se apropie.

13_07_08-App_Store.jpg

Săptămâna trecută am prins la doar 99 de cenţi jocuri de la Warner Bros, cu ocazia zilei de 4 iulie şi am putut descărca Man of Steel, Lego Batman sau Bastion pentru mai puţin de un dolar fiecare. În această săptămână avem acces la Infinity Blade II gratuit, Traktor DJ şi chiar şi hitul Badland, pe care l-am cumpărat la preţul de 3.5 euro cu ceva vreme în urmă.

Alte titluri oferite gratuit sunt Tiny Wings, Sworcery EP şi faimosul Where's My Water, un puzzle de la Disney, care implică un crocodil şi circuitul apei în ţevi şi prin nisip. Aniversarea lui App Store este pe 10 iulie şi mă aştept şi la alte reduceri şi oferte speciale în următoarele zile.

Sursa: http://stiri-telefoane.mobilissimo.ro/aplicatii/super-jocuri-si-aplicatii-ios-oferite-gratuit-in-app-store-ne-apropiem-de-aniversarea-magazinului_17706.html

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.