Jump to content

[B-Zone TV] B-Zone RPG trailer

Gang Mihai
 Share

Recommended Posts

Titlul: B-Zone RPG trailer

Gen:trailer

Data: 09.07.2013

Scurta prezentare[: trailer....

** Nu a iesit asa cum mi`am dorit pt ca baiatul cu vocea nu a mai vrut sa ma ajute...si l-am scos asa.

Edited by Gang Mihai

Defapt odata cumparat un infernus nu mai exista nimic din toate astea si te plimbi toata ziua cu el.

si ce rezolvi?

din puctul meu de vedere trb sa muncesti, sa ai cat mai mult, nu sa te limitezi la un singur lucru

Asta nu e trailer, e mai degraba un tutorial sau un video de promovare. E cam carpeala, nici nu e 720p, de 1080p nici nu mai zic. Infernusul ala verde nu stiu ce tot cauta prin multe cadre, textul e de departe prea mare, iar in unele cadre se misca foarte aiurea camera. Ai baut prea mult sau ce? Faceai video-uri mai bune. Pacat de potentialul tau.

Asta nu e trailer, e mai degraba un tutorial sau un video de promovare. E cam carpeala, nici nu e 720p, de 1080p nici nu mai zic. Infernusul ala verde nu stiu ce tot cauta prin multe cadre, textul e de departe prea mare, iar in unele cadre se misca foarte aiurea camera. Ai baut prea mult sau ce? Faceai video-uri mai bune. Pacat de potentialul tau.

stiu, am avut mai multe scene filmate si urma sa ma ajute cineva cu vocea dar nu a mai facut-o, si ca sa nu raman cu scenele in PC, le-am editat putin si le`am urcat

si pentru tine, video de promovare nu este tot una cu un trailer?

si ce rezolvi?

din puctul meu de vedere trb sa muncesti, sa ai cat mai mult, nu sa te limitezi la un singur lucru

Parerea mea e ca ar trebui scoase payday si wipe la bani chiar daca ai lvl 50 tot sa fii nevoit sa muncesti ca asa dispare farmecu jocului ,e asa cum zice speedy dupa ce ai tot ce vrei nu prea e interesant jocul ca nu mai ai ce sa faci in el

Inseamna ca tu nu stii ce e ala un trailer :)) trailer=video de promovare

Peste toate astea Filmul e chiar misto si interesant chiar te atrage sa joci dar la final puteai ruga pe unu care stie ps sa iti faca un wallpaper cu rpg.b-zone si cu logoul...ai un +

si pentru tine, video de promovare nu este tot una cu un trailer?

Inseamna ca tu nu stii ce e ala un trailer :)) trailer=video de promovare

Probabil m-am exprimat gresit. Ma refer ca nu ar fi avut ce cauta textele alea intr-un cadru din SAMP. In toate trailerele apar texte pe fundal negru... sau ceva care nu prinde asa tare cu filmul si sunt niste expresii profunde, care semnifica mai mult decat zeci de cuvinte. "Textele" tale sunt ceva gen: "Te-ai saturat sa mergi pe jos? [/service taxi] !!!!"

Edited by Kevinster

Probabil m-am exprimat gresit. Ma refer ca nu ar fi avut ce cauta textele alea intr-un cadru din SAMP. In toate trailerele apar texte pe fundal negru... sau ceva care nu prinde asa tare cu filmul si sunt niste expresii profunde, care semnifica mai mult decat zeci de cuvinte. "Textele" tale sunt ceva gen: "Te-ai saturat sa mergi pe jos? [/service taxi] !!!!"

chiar compari 2 lucruri care nu au nici o legatura...

Te-ai reapucat de facut filme? :>, felicitari ti-a iesit foarte bine.

partial

i cant stop laugh about the whore :-J :-J:)):))

but to be honest you had better videos then that and you can do it even better

Felicitari, e foarte reusit, prezinti job-urile, ce poti face cu banii, eu zic ca e reusit, se putea calitatea totusi mai buna.. dar asta este.. Felicitari inca o data pentru munca depusa!

Felicitari pentru munca depusa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.