Jump to content

Problema Cont Forum

ozzy2

Recommended Posts

Buna ziua,

Astazi pe la 14:00 -14:30 nu stiu exact am iesit de pe forum[sign out].intre timp cineva mi-a spart contul si mi-a schimbat parola.Am dat la password recouvery,am pus numele,mailul .Cand apas butonul de confirmare imi scrie ca o sa-mi vina un mail cu datele cerute de mine[ceva de genul]si specifica ca o sa se trimita instantaaneu sau cel mult 10 minute.Toate bune pana a trecut 1 ora si jumatate.Va rog frumos sa ma lamuriti cu asta.Am dat de 10 ori dar nu a venit nici un mail. Noroc am avut ca am schimbat parola la contul din joc[erau aceleasi]

P.S: Numele pe forum este O Z Z Y

Asta scrie cand dau confirma ;

An email containing further activation instructions has been sent. This email should be received within the next 10 minutes (usually instantly).

Cu cine ar trebuie sa vorbesc pentru recuperarea contului in caz ca a fost furat?

Buna ziua,

Astazi pe la 14:00 -14:30 nu stiu exact am iesit de pe forum[sign out].intre timp cineva mi-a spart contul si mi-a schimbat parola.Am dat la password recouvery,am pus numele,mailul .Cand apas butonul de confirmare imi scrie ca o sa-mi vina un mail cu datele cerute de mine[ceva de genul]si specifica ca o sa se trimita instantaaneu sau cel mult 10 minute.Toate bune pana a trecut 1 ora si jumatate.Va rog frumos sa ma lamuriti cu asta.Am dat de 10 ori dar nu a venit nici un mail. Noroc am avut ca am schimbat parola la contul din joc[erau aceleasi]

An email containing further activation instructions has been sent. This email should be received within the next 10 minutes (usually instantly).

Cu cine ar trebuie sa vorbesc pentru recuperarea contului in caz ca a fost furat?

Probabil cel care ti-a furat contul a schimbat si adresa de e-mail (mi se pare ca nu trimite confirmare daca vrei sa o schimbi adresa sau nu). In acest caz nu mai poti face nimic, nu ai cum sa-i recuperezi parola decat daca vorbesti cu Bobo si ii dovedesti, prin dovezi clare ca tu ai avut contul acela.

Iti urez mult noroc in recuperarea contului V.I.P.!

Buna ziua,

Trimite-i un PM lui @Bobo.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.