Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Problema PC !


Recommended Posts

Problema 1 :

 

Salut .. am o problema cu pc destul de grava , fac acest topic in speranta ca cineva ma poate ajuta . De cateva saptamani calculatorul meu numai porneste din prima , trebuia sa dau multe restarturi ca sa porneasca . Prin a pornii ma refer ca nu vad nimic pe ecranul monitorului , apare imaginea cand se incarca windowsul doar 1 secunda si apoi dispare. Toate ventilatoarele se invart , nu e abosolut nici o probleme hardware . Bun am reinstalat windowsul crezand ca aceasta este problema , dar deageaba calculatorul nu vrea sa porneasca din prima .

 

 

Problema 2 :

 

In fine , dupa multe restarturi reusesc sa pornesc si sa utulizez pc-ul , dar a aparut o noua problema . Cand rulez un joc ( orice fel de joc) CPU Usage este de 100 % , iar calculatorul scoate un zgomot ciudat si se misca foarte greu , mai exact orice joc la mine se misca in reluare . Iata si o poza : r8vrr1pv9axpa7xjt6q_thumb.jpg .

 

Masuri la care am decurs :

 

- Am reinstalat windowsul . Nimic nu sa rezolvat . ( virusi nu am absolut nici 1 )

- Am curatat PC de praf in totalitate , chiar si collerul si memorile , si placa video .

- Am scos placa video , am introduso la loc , insa nu sa intamplat nimic , aceleasi probleme.

 

Acum va rog cine stie si cine ma poate ajuta , sa posteze mai jos . Multumesc ..

Link to comment
Share on other sites

Ai incercat sa schimbi monitorul?

Imprumuta-te de la un prieten/vecin cu un monitor,il incerci pe ala.

 

Ok , si faza cu CPU Usage ?

 

P.S : Am schimbat si monitorul , degeaba :)

Link to comment
Share on other sites

Din moment ce ai reusit sa intrii intr-un joc insemana ca placa video NU este problema.

Daca ai reinstalat windows-ul si tot nu merge atunci nu cred ca este o problema de software...

 

Eu cred ca este vorba de procesor sau ram, defapt sunt destul de sigur ca este vorba de unul dintre aceste 2 componente sau chiar amndoua...

 

Nu prea vad cum te-am putea ajuta noi, indicat ar fii sa te duci la un specialist ca sa ti-l controleze...

Link to comment
Share on other sites

Ar putea fii de la placa video, + cand ai reinstalat windowsu' ai reformatat Local Disk-urile ?

 

 

Da .. am aflat ceva ca poate fi de la hard , deoarece cum am spus , scoate si u zgomot ciudat . Mi-a spus cineva sa intru pe site-ul producatorului si sa fac ceva de genu " umplere cu zero " un soft care trebuie instalat .. Acum umreaza sa vad ce firma e hardu :( Off dar nu inteleg , azi merge , maine numai merge ... Asa dintr-o data .. in prima faza am crezut ca este vorba de un virus . De precizat ca atunci cand am instalat placa video ( driverele placii video ) Am primit o avertizare de la windows firewall si nu stiu exact ce inseamna ..

Link to comment
Share on other sites

Cum a zis si Alin.MaesT du-te la un magazin care repara PC-uri la tine in oras,chit ca dai 1 milion,macar scapi de tot,si dupa ce ti-l face,il intrebi ce-a avut,si daca pe viitor vei mai avea problema,vei stii sa o rezolvi.

 

 

Bafta.

Link to comment
Share on other sites

Ai verificat si voltajele la RAM , CPU , temperaturil CPU , RAM si GPU ? Problema poate fi si de la sursa , daca esti amabil sa spui cofiguratia ta detaliata ar fi mult mai usor si de cand ai fiecare componenta !!! Verifica sa vezi daca se invarte cum trebuie coolerul de la CPU !!! Daca ai 4 sloturi de RAM DDR2/DDR si doar 1 sau 2 module incerca sa le pui in celelalte sloturi sau sa verifici fiecare modul de memorie in parte !!! Ai facut overclock cumva din greseala sau bineintentionat ? ? ? Incerca sa imprumutzi de undeva niste RAM si un HDD si de ce nu o sursa , poate itzi dai seama care e buba !!!

 

Dupa parerea mea e sursa de vaina !!!

 

Mai incerca sa pornesti PC-ul cu DVD-rw , floppy , card reader , ventilatoare si eventualalele leduri sau luminitze deconectate ,..., sa ai grija sa ruleze doar sursa , procesorul , ram , hdd , placa video + mouse si tastatura si sa ne zici daca face la fel !!! Daca nu reusesti sa gasesti "buba" dute la un specialist !!!

 

 

Bafta !!

Link to comment
Share on other sites

sunt total de acord cu ce spune alin.maest si KatzZE , de la monitor in nici un caz, daca porneste doar uneori, poate fi de la video ( am avut o problema de genu care a fost cauzata de la video - ori mi se bloca calculatorul ori mergea greu ori dinastea ) despre procesor...nush ar fi cel mai okey daca reusesti sa instalezi programul everest ( in care gasesti temperatura la CPU GPU si ce mai ai nevoie, temperaturi optime... zic eu intre 35 - 55 inca e okey ) poate fi problema ca se prea incalzeste, de exemplu si eu aveam coolere noi noute da tot se incalzea prea tare, apoi am mai adaugat un cooler si racit perfect :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.