Championu 47 Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 Nume: Se vede in stanga. Ce problema ai ?: Viteza internet scazuta O scurta descriere a situatiei: Deci de azi de dupa amiaza internetul o inceput sa mearga mai greu , am lag pe servere de MineCraft , internetul merge greu ,6-5 secunde sau chiar 15 secunde ca sa se incarce o pagina , si inainte din maxim 3 secunde era incarcat tot din acea pagina.. tin sa precizez ca de la firma care imi furnizeaza internet nu de mult am luat o marire de abonament parca , sau nu stiu cum i se spune pentru marirea vitezei internetului si acuma , si mai rau decat inainte de acea marire , si in aceasta luna nu am platit internetul , e din aceasta cauza , sau ? Screenshot: Nu trebuie. Alte precizari: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joshua Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 Nume: Se vede in stanga. Ce problema ai ?: Viteza internet scazuta O scurta descriere a situatiei: Deci de azi de dupa amiaza internetul o inceput sa mearga mai greu , am lag pe servere de MineCraft , internetul merge greu ,6-5 secunde sau chiar 15 secunde ca sa se incarce o pagina , si inainte din maxim 3 secunde era incarcat tot din acea pagina.. tin sa precizez ca de la firma care imi furnizeaza internet nu de mult am luat o marire de abonament parca , sau nu stiu cum i se spune pentru marirea vitezei internetului si acuma , si mai rau decat inainte de acea marire , si in aceasta luna nu am platit internetul , e din aceasta cauza , sau ? Screenshot: Nu trebuie. Alte precizari: - Poate fi o problema de la provider de la ei, sau poate sa fie din cauza placii de retea. Ia legatura, comunica-le problema si revino aici cu un raspuns. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Ioan Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 Nume: Se vede in stanga. Ce problema ai ?: Viteza internet scazuta O scurta descriere a situatiei: Deci de azi de dupa amiaza internetul o inceput sa mearga mai greu , am lag pe servere de MineCraft , internetul merge greu ,6-5 secunde sau chiar 15 secunde ca sa se incarce o pagina , si inainte din maxim 3 secunde era incarcat tot din acea pagina.. tin sa precizez ca de la firma care imi furnizeaza internet nu de mult am luat o marire de abonament parca , sau nu stiu cum i se spune pentru marirea vitezei internetului si acuma , si mai rau decat inainte de acea marire , si in aceasta luna nu am platit internetul , e din aceasta cauza , sau ? Screenshot: Nu trebuie. Alte precizari: - 1.Updateaza driveru de la placa de retea 2.Suna la provideru de internet si spunei problema 3.Incearca sa mergi la centrul lor si sa ceri ajutor si sa platesti si factura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Championu 47 Posted July 15, 2013 Author Share Posted July 15, 2013 Am rezolvat , mersi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joshua Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 Am rezolvat , mersi. Topic closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts