Jump to content

GTA V - Petitie pentru PC !

Share

Recommended Posts

In primul rand, petitia asta poate ne va ajuta sa-i facem pe cei de la Rockstar Games sa se razgandeasca in privinta cu lansarea jocului Grand Theft Auto : V si pentru platforma de PC.

Aici aveti link-ul : http://www.change.or...ase-gta-v-on-pc

Trebuie sa urmariti acesti pasi :

1. Click pe link.

2. In partea dreapta aveti "SIGN THIS PETITION", completati mai intai cu PRENUMELE vostru, apoi cu NUMELE. Ex : Mircea Geoana.

Apoi mail-ul vostru (care o fi, privat,virtual,etc) si apoi alegeti si orasul de unde proveniti, sau ceva cat mai aproape de zona unde voi locuiti.

La ultimul sub punct, cel de SUB acest punct cu orasul trebuie sa scrieti DE CE NOI VREM ca GTA V sa fie lansat pe PC.

Voi veti da copy-paste la urmatorul text in acel spatiu : Because GTA is an amazing PC game and the idea of it not being on PC is a mistake!

3. Click pe SIGN !

P.S - Dupa ce ati facut cum v-am zis eu, reply, ca sa stiu cam cate semnaturi obtin. Puneti-o peste tot, Facebook, alte site-uri, alte forumuri, etc. Imprastiati asta!

Go go go!

Edited by Championu 47

Nu știu de ce vă tot agitați atât.

GTA V o să fie lansat și pentru PC peste câteva luni de la lansare. Rockstar nu a scris nicăieri că GTA V nu o să fie lansat pe PC, ba din contra, lucrează la versiune pentru PC.

Aveți și voi răbdare.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.