Jump to content

Liceul vostru

qazdawn
 Share

Recommended Posts

Salut. Eu sunt la liceul Al. Rosetti ilfov aproape de casa nu am treaba :)).Nu ne omoara cu invatatul si altele.

profil: filologie

Edited by Cortez

Eu sunt clasa a 8-a , vreau sa merg la Liceul Mihai Eminescu din Iasi , profil Stiinte ale naturii sau mate-info.

Cei din Iasi, ce parere aveti despre acest liceu ? Se merita sa merg acolo ? :)

Colegiul National Pedagogic "Constantin Bratescu",Constanta.Sunt la Filologie,bilingv...6 ore de engleza saptamanal...Clasa a IX-a B...de fapt,acum,in ultima saptamana,ar urma sa fiu a X-a...Super :D ...Ca sa va faceti o idee despre clasa mea...3 baieti,23 de fete,limba romana cu directoarea si franceza cu directoarea adjuncta...Cineva interesat sa se transfere aici? :D

Liceul Teoretic "Lucian Blaga", Cluj-Napoca. Filologie bilingv, tocmai am terminat clasa a 11-a. 8 ore de engleza, pregatire ptr cambridge. Clasa mea 8 baieti , 19 fete. Franceza-> cea mai grea materie si desigur teza la latina. Va astept in Blaga pe cei din cluj :>

Tocmai am terminat clasa a 13 a la

Colegiul tehnic Independenta Sibiu

Profil: tehnician transporturi auto

Urati-mi succes in 2 saptamani dau examenul de bacalaureat probele scrise.

Pff...liceul meu e cel mai bestial,imi pare rau ca asta e ultimu an am trait momente frumoase aici,asta e..viata merge inainte,suntem doar 2 baieti in clasa si 17 fete,eu cu,colegul meu in fiecare an am ramas corijenti si cu media neincheiata la ceva :)) amandoi la aceleasi obiecte respectiv franceza si chimie plus altele geografie,istorie etc,in fiecare zi prima ora chiar si a2a ne duceam beieam cafeaua si abia apoi ne duceam la ore :)) numai zic de cate ori ne`a amenintat directoarea ca ne da afara din liceu,numai zic de diriginta pana si ea s`a plictisit sa ne zica mie si colegului meu ca ne da afara din liceu,din clasa a IX a tot imi zicea ca nu voi ajunge in a XII a :)) dar pana la urma am ajuns,intr-adevar liceul e cea mai frumoasa perioada din viata asta daca stii sa il ,,faci'',intotdeauna imi voi aminti de verile ,,stresante'' :)) si cum de fiecare data la inceput de an ziceam ca ma voi cuminti si ca ma voi pune pe invatat da..degeaba :)) cei care sunteti a IX a si a X a chiuliti cat puteti ca nu va pot face nimic profii :))ca e invatamantul obligatori nu va poate da afara puteti doar sa pierdeti anul prin media la purtare sub 6 ..aa chiar media la purtare intotdeauna in primul semestru a fost 2 sau 3 =)) iar in al2lea semestru 10 :D :D..ehe ce mai viata,i-am zis directoarei ca-mi fac o poza,o pun in rama si o duc la secretariat sa ma aibe acolo dupa ce termin liceul :))

WTF??! =)) aia da clasa !!

Eu sunt la liceul tehnic anghel saligny din baia mare profil de handball. Sunt destul de multumit de el, avem multe fete, profesori nu foarte rai, basket in fiecare pauza .. e destul de misto.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.