No account Posted July 16, 2013 Share Posted July 16, 2013 Întrebarea / Nelămurirea: Nu ma pot loga, deci pur si simplu mi se blocheaza PC, va voi arata un video. Nu mai pot apasa pe nimic e blocat total. Screenshot (în caz că este necesar): http://www.youtube.com/watch?v=lXcKXtx3JX4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nXoiD Posted July 16, 2013 Share Posted July 16, 2013 Este din cauza lagului, mi se intampla si mie uneori, dar daca dai /q si astepti 4-5 minute se rezolva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THELiAR Posted July 16, 2013 Share Posted July 16, 2013 Întrebarea / Nelămurirea: Nu ma pot loga, deci pur si simplu mi se blocheaza PC, va voi arata un video. Nu mai pot apasa pe nimic e blocat total. Screenshot (în caz că este necesar): Incearca sa reinstalezi jocul si o sa functioneze. Am avut si eu o problema asemanatoare si am rezolvat-o prin reinstalarea jocului. Este din cauza lagului, mi se intampla si mie uneori, dar daca dai /q si astepti 4-5 minute se rezolva. Lui ii ramane blocat, nu e din cauza lag-ului, uita-te atent la video. Mai exact la miscarile apei din video, o sa vezi ca la un moment dat se blocheaza Link to comment Share on other sites More sharing options...
No account Posted July 16, 2013 Author Share Posted July 16, 2013 Multumesc pentru sfaturi, nu e de la lag, voi incerca sa reinstalez in cel mai scurt timp gta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Posted July 17, 2013 Share Posted July 17, 2013 Dacă se blochează aşa, cel mai probabil este de la PC. Topic closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.