Jump to content

[Portofoliu] Croint ( Dice )

DiceONE
 Share

Recommended Posts

I'm very sorry to break it to you, but he's the Author :)

Mirage: 7qjz.png

Deci in concluzie eu nu am niciun drept sa te jignesc fiindca tu esti unul dintre singurii baieti pe aici care se pricep intr-adevar in Photoshop.

Aceasta semnatura e draguta, totusi acele "storm of textures" puteau fi recolorate folosind Hue and saturation (individuale ca sa nu strice) in asa fel sa se asorteze mai bine cu renderul/ stock-ul. Imi place ca ai imaginatie doar ca mai ai de lucrat umpic la niste mici detalii care fac mare diferenta.

HULK:

cw74.jpg

Nu stiu daca ai incercat sa ii faci un fel de flow la aceasta semnatura si nu stiu daca ai folosit smudge/brushes sau textures/C4Ds ca acele effects care sar/se ridica in sus ca si cum Hulk a dat cu pumnul in pamant. Aici te-as sfatui sa fi umpic mai organizat cu culorile si efectele. Adauga si Depth

Felicitari , ai un 8 de la mine :)

Edited by DC Saher

Deci in concluzie eu nu am niciun drept sa te jignesc fiindca tu esti unul dintre singurii baieti pe aici care se pricep intr-adevar in Photoshop.

Aceasta semnatura e draguta, totusi acele "storm of textures" puteau fi recolorate folosind Hue and saturation (individuale ca sa nu strice) in asa fel sa se asorteze mai bine cu renderul/ stock-ul. Imi place ca ai imaginatie doar ca mai ai de lucrat umpic la niste mici detalii care fac mare diferenta.

Nu stiu daca ai incercat sa ii faci un fel de flow la aceasta semnatura si nu stiu daca ai folosit smudge/brushes sau textures/C4Ds ca acele effects care sar/se ridica in sus ca si cum Hulk a dat cu pumnul in pamant. Aici te-as sfatui sa fi umpic mai organizat cu culorile si efectele. Adauga si Depth

Si tu cine mai esti?arata-ne ca el este cu adevarat autorul.Nu veni doar cu vorbe,oricum se vede clar ca nu el este autorul.

Imi pare rau sa te dezamagesc, dar detin PSD-ul lucrarilor acelea, daca vrei sa il vezi da-mi un mesaj pe privat.

Spidey: ema5.png

Ceva mai soft asa.. Sper sa dea binisor, multumesc pentru aprecieri!

Edited by Croint1ONE

Imi pare rau sa te dezamagesc, dar detin PSD-ul lucrarilor acelea, daca vrei sa il vezi da-mi un mesaj pe privat.

Spidey: ema5.png

Ceva mai soft asa.. Sper sa dea binisor, multumesc pentru aprecieri!

mdaa,esti neserios,nu mi-ai trimis psd.-urile....

Sau poate ca nu le ai?

Abstract: 0xco.jpg

Ce pot sa spun, ai foarte multa imaginatie :) . Chiar daca unele lucrari nu ies atat de frumoase eu tot pot sa vad creativitatea si originalitatea in ele.

Tine-o tot asa, GJ!

BURN (prima lucrare) mi se pare cea mai reusita si frumoasa!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.