Jump to content

Acer plănuiește să înlocuiască nou-lansatul model W3 cu altum îmbunătățit


Cudi
 Share

Recommended Posts

Acer-Iconia.jpg

 

Uite o veste cu două tăișuri, a cărei semnificație depinde de faptul dacă ți-ai achiziționat un Acer Iconia W3 sau ai așteptat pentru ceva care să aibă componente mai bune.Purtătorul de cuvând Acer Sterre Swank, citat de Tweakers.net, a dezvăluit că un succesor pentru tableta de 8 inch bazată pe Windows 8 va fi lansat în Septembrie cu o construcție mai ușoară și mai subțire și probabil un display IPS îmbunătățit.În alte cuvinte, modelul existent ar putea fi scos din uz după doar câteva luni de la lansare.

 

DSCF1356_large_verge_medium_landscape.jpg

 

Schimbând display-ul ar rezolva cu siguranță una dintre cele mai mari probleme pe care le-am observat la acest device.Cu toate acestea, nu știm încă dacă acest lucru va afecta și prețul dispozitivului care acum se găsește la $380.De asemenea, pe măsură ce ne apropiem de sfârșitul anului, ar fi mai logic să așteptăm tabletele cu noile procesoare Atom (cunoscute și ca Bay Trail), deoarece cele curente, Clover Trail, deja se chinuie sub greutatea aplicațiilor existente.

 

 

 

Sursa:

Engadget.com

Articol tradus de:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.