d3l3t3r Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 Stii ce e interesant ? Playeri care ma injurau pe la spate de n-aveau aer , au ajuns sa-mi zica ramas bun ... Sper ca nu te refereai la mn de la mn ai avut respect de cand mam reintors pe b-zone dak cauti topicul o sa'l gasesti si u mai ajutat pe mn si mati luat u cu alin in considerare sa fiu lider ykz si ptr asta ai respect de la mn tot ce regret e ca nu te'am cunoscut mai bine.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moartea Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 bafta gabb...ai fost un admin foarte bun.....am avut momente de distractie cu tn...putine dar frumoase...in rest nici nu ma bagai in seama....ms ca m-ai invatat sa merg mai rpd cu nrg-ul , m-ai invatat sa fac stunturi si altele....Bye Bye Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORESTEPWOWZORN Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 Nu te cunosc prea bine dar pari foarte de treaba si sper sa te intorci poate vb si noi Link to comment Share on other sites More sharing options...
r3g3n3sis Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 hai gabb ca eu nu te injuram pe la spate mie chiar mia placut cu tine ca uneori ma ofticai partea a 2 a dar mia placut si chiar imi pare rau .. comunitatea b-zone este ca un mare copac si ramura principala tocmai sa ofilit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 Ma abtin sa va zic ceva la astia care ati postat aici si care defapt: Stii ce e interesant ? Playeri care ma injurau pe la spate de n-aveau aer , au ajuns sa-mi zica ramas bun ... PS: Succes, nu te obliga nimeni sa ramai, e alegerea ta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexander Posted November 12, 2009 Share Posted November 12, 2009 Gabb04 a revenit. Sa speram ca nu va mai pleca niciodata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.