Jump to content

La revedere Gabb04!

qazdawn

Recommended Posts

Stii ce e interesant ? Playeri care ma injurau pe la spate de n-aveau aer , au ajuns sa-mi zica ramas bun ...

Sper ca nu te refereai la mn :-J

de la mn ai avut respect de cand mam reintors pe b-zone dak cauti topicul o sa'l gasesti ;) si u mai ajutat pe mn :) si mati luat u cu alin in considerare sa fiu lider ykz si ptr asta ai respect de la mn :)

tot ce regret e ca nu te'am cunoscut mai bine....

bafta gabb...ai fost un admin foarte bun.....am avut momente de distractie cu tn...putine dar frumoase...in rest nici nu ma bagai in seama....ms ca m-ai invatat sa merg mai rpd cu nrg-ul , m-ai invatat sa fac stunturi si altele....Bye Bye :(

hai gabb ca eu nu te injuram pe la spate :)) mie chiar mia placut cu tine ca uneori ma ofticai partea a 2 a :)) dar mia placut si chiar imi pare rau ..

comunitatea b-zone este ca un mare copac si ramura principala tocmai sa ofilit...

Ma abtin sa va zic ceva la astia care ati postat aici si care defapt:

Stii ce e interesant ? Playeri care ma injurau pe la spate de n-aveau aer , au ajuns sa-mi zica ramas bun ...

PS: Succes, nu te obliga nimeni sa ramai, e alegerea ta.

:topic_closed:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.