Jump to content

[Prezentare] Hannibal.

SickMan13
 Share

Recommended Posts

• Nick-ul tau: Hannibal.
  • Prenume: Ioan, insa toti imi spun Cristea.(numele de familie)
  • Varsta: 18
  • Locatia: Neamt.
  • Ocupatie: Inafara de sa:mp si munca, imi place sa citesc si sa ascult muzica.
  • Jocul(rile) preferat(e): Wohoo, nu am loc aici sa le listez pe toate, voi spune doar ca astept nerabdator GTA V.
  • Hobby-urile tale: Desen grafic, Muzica, chestii d-astea.
  • Interese: Sa ma distrez, sa zicem.
  • O descriere despre tine: Sunt un timp destul de calm, pana la o limita, ma adaptez repede, invat repede orice, fumez de cativa ani buni, imi place sa ascult muzica buna la o bere si o tigara, nu-mi plac cocalarii (le-as da foc, la propriu).Imi place sa imi fac cunostinte noi, poate chiar prieteni. Joc sa:mp de aproximativ 5 ani, pe tot felul de servere, de la Death-Match la Trucking. De ceva vreme m-am plictisit de comunitatea pe care joc, si faptul ca toti "copii" au ajuns sa aibe cate o functie... asa ca am zis sa incerc si B-zone, ca am auzit la "altii" ca e o comunitate serioasa si ca s-a schimbat, si pot spune ca in bine, e geniala chestia cu faggio care se transforma in masina la level-up, si masina in alta masina, etc., si noua economie e destul de interesanta, asa ca am decis sa stau pe aproape.(ma rog joc pe 2 servere in acelasi timp, da nu-i bai).
  • De unde ai aflat de B-Zone Community?: Stiu de foarte mult timp de B-zone, doar ca pana acum nu m-a atras cu nimic.
  • Alte precizari?: Sper sa ne intelegem cat mai bine, si sa nu avem conflicte, si daca va intrebati ce comunitate, nu am de gand sa va spun, fiindca nu vreau sa fac reclama aiurea, nu ar fi corect!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.