Ygrec15 Posted July 19, 2013 Share Posted July 19, 2013 Nick-ul tau:Ygrec15 Descrierea bugului:Am scos odata toti banii din banca pentru a cumpara o masina,iar pe urma am observat ca la fiecare PayDay in loc sa mi se puna bani in banca eu am cu minus.De exemplu acum in banca am -46 dolari.Am pus odata 1 dolar ca sa am ceva bani acolo,dar degeaba tot asa imi face,imi dispar banii si mi e pune cu minus (-). Screenshot(s):http://s11.postimg.org/cotw00d37/sa_mp_000.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxwell ToV Posted July 19, 2013 Share Posted July 19, 2013 Nu e bug, la fiecare payday platesti niste taxe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEDETA INTERNATIONALA NICU Posted July 19, 2013 Share Posted July 19, 2013 Nu este bug , la fiecare payday iti scade o anumita suma de $ din banca deoarece avand peste level 7 automat trebuie sa platesti o taxa , acea taxa din cate stiu eu se duce la charity si va fi donata playerilor cu levelul cuprins intre 2-7 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Picone Posted July 19, 2013 Share Posted July 19, 2013 Daca doresti sa nu ti se mai intample asta la o anumita suma de bani stransa in banca vei primii dobanda pe bani care ii ai in banca, sper sa iti fie de folos sfatul meu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Andrei Posted July 19, 2013 Share Posted July 19, 2013 Nick-ul tau:Ygrec15 Descrierea bugului:Am scos odata toti banii din banca pentru a cumpara o masina,iar pe urma am observat ca la fiecare PayDay in loc sa mi se puna bani in banca eu am cu minus.De exemplu acum in banca am -46 dolari.Am pus odata 1 dolar ca sa am ceva bani acolo,dar degeaba tot asa imi face,imi dispar banii si mi e pune cu minus (-). Screenshot(s):http://s11.postimg.o...7/sa_mp_000.png După cum au spus şi jucătorii de mai sus nu este bug, la fiecare payday trebuie să plăteşti o anumită taxă setată de primar + banii pentru rent în cazul în care ai dat /rentroom la casa unui jucător. Dacă ai 0$ în bancă e normal să nu-ţi crească suma, trebuie să ai bani în bancă pentru a primi dobândă de pe ei la fiecare payday, în cazul tău primeşti 0.01 Interest Rate, dacă ai Premium Account Interest Rate e 0.02. EDIT: Interest Rate reprezintă procentul care îl primeşti la fiecare payday din suma totală care o ai în bancă. În cazul jucătorilor normali, adică fără Premium Account, Interest Rate este 0.01 cum am spus şi mai sus. Exemplu: Dacă ai în bancă $10.000 primeşti dobândă de pe ei 1$, dacă ai $1.000.000 primeşti $100 şi aşa mai departe. Cu Premium Account dobânda se dublează. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.