Razihell Posted July 20, 2013 Share Posted July 20, 2013 Întrebarea / Nelămurirea: Este voie cu ELM v9 ( Emergency Light Mod) Screenshot (în caz că este necesar): Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziyRro Posted July 20, 2013 Share Posted July 20, 2013 Da, este voie sa folosesti acest mod, deoarece nu-ti aduce nici un avantaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
richter Posted July 20, 2013 Share Posted July 20, 2013 @@ziyRro, nu mai abera. Are voie indiferent de factiunea din care face parte sau nu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziyRro Posted July 20, 2013 Share Posted July 20, 2013 @@ziyRro, nu mai abera. Are voie indiferent de factiunea din care face parte sau nu. Nu mai abera tu. Eu stiam ca ai voie cu astfel de mod, doar daca faci parte dintr-un departament, fiindca si eu am intrebat pe cineva si mi-a spus asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THELiAR Posted July 20, 2013 Share Posted July 20, 2013 @@Razihell, Salut! Da, este permis acest mod. Nu sunt permise modurile care iti ofera avantaj doar tie Apropo, posteaza aici daca mai ai astfel de intrebari / nelamuriri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razihell Posted July 20, 2013 Author Share Posted July 20, 2013 Pai fac parte din Medics & Fire Department . Sa inteleg ca pot ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziyRro Posted July 20, 2013 Share Posted July 20, 2013 Pai fac parte din Medics & Fire Department . Sa inteleg ca pot ? Da, ai voie. Data viitoare posteaza aici: http://forum.b-zone.ro/topic/8840-intrebari-si-nelamuriri/page__st__6280 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EuroStar Posted July 20, 2013 Share Posted July 20, 2013 Razihell, fireste ca ai voie, mai ales atata vreme cat esti si in Paramedics. Eu stiam ca poate fi folosit de oricine, dar voi lasa un edit dupa ce ma voi informa mai bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HuBB Posted July 20, 2013 Share Posted July 20, 2013 Emergency Light Mod nu este considerat cod / hack. Prin urmare, ai voie sa-l folosesti linistit pe serverele B-Zone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Posted July 20, 2013 Share Posted July 20, 2013 Ai voie cu moduri care nu îţi aduc un avantaj faţă de restul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.