Jump to content

ADIO !!! de la edusca00

edusca00

Recommended Posts

->As avea o mie de lucruri de spus dar ma rezum la cateva -

mia facut placere sa va cunosc sa i-mi fac prieteni si dusmani sa rad si sa ma distrez cu voi sper sa ramanem prieteni si sa vb in continuare cn are id meu ;) sa nu se supere nimeni ca parasesc b-zone (daca iar pasa cuiva)

am atins niste obiective pe b-zone 1 prieteni 2 amici 3 1 si 2

am avut cate putin din toate pe acest joc mi s-au oferit sanse care le-am respectat

*din randul prietenilor - nfs, sga, rnc, kng, faust (aici sunt cei pe care ii cunosc in realitate)

*din randul amicilor - aici sunt toti care m-au ajutat au avut rabdare cu mn si calora le multumesc (nu am vrut sa dau nume ca sar putea sa mai uit din ei) oricum ei se stiu si nu ce e sciris conteaza ci ceia ce gandesti despre acea persoana

->factiuni la care am avut onorea sa fiu membru

*fbi(4 luni jumate si sub lider multumita lor: Mastertrap21, LOLOZ SI ALIN si membrilor calora le multumesc)

* corleone(o luna rank 2 multimita liderilor si membrilor calora le multumesc)

*si filmele superbe a lui florinacyo in care am jucat

*si caternca care o faceam cu nfs, sga, rnc si cei din corleone :))

->iante sa plec vreau asa sa donez din bani care ii mai am:

- 10 mil la NR lui croco care a facut o treaba foarte buna cu ziarul :)

- 10 mil unui biat care are niste datorii

- si restul de 12 celor cu level intre 1-5

VOI FACE O ADUNARE LA PRIMARIE DUMINICA LA ORA 20.00

level 5 = 50 k

level 4 = 100k

level 1,2,3=200k (cine are noroc sa prinda)

inca odata la revedere si mai vb >:D<<'> >:D<<'>

NU PLEC PE ALT SERVAR RENUNT DOAR LA JOC (BN CA VOI MAI INTRA SA VA VIZITEZ :) daca sunt de acord ADMINII :)

ADIO !!! by edusca si 2 de 0

Bai edusca :( ......chiar daca nu am avut asa multe tangente ai fost un baiat de treaba :( .....Ramai frate cu noi si uita de postu asta , Ai sa iti dai seama mai incolo ca gresesti ce faci ....Esti un baiat de treaba , te rog eu personal ramai , sigur si alti vor sa ramai .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.